Uusi albumi Lumottu Apina -yhtyeeltä!

Diskelmäyhtye Lumotun Apinan Viidakon lait -albumi on riemusoitto elämälle.

Turusta käsin operoiva Lumottu Apina on tiputellut mainioita sinkkuja jo viime vuodesta lähtien, ja nyt on aika päästää koko elämää ja positiivisia ajatuksia juhlistava Viidakon lait -albumi kaikkien kuultaville – sopivasti vapun soundtrackiksi! Samalla polkaistaan käyntiin Viidakon lait -julkaisukiertue, jonka ensimmäinen ja samalla virallinen levynjulkaisukeikka kuullaan yhtyeen kotikaupungissa Turussa lauantaina 29.4. Vaakahuoneen Paviljongissa.Tulevalta levyltä on kuultu tähän mennessä ruotsinlaivan sinkkuristeilyn tunnelmiin kuulijan vievä biisi Kerran vuodessa, Radio Suomen soittolistoilla hyvin viihtyvä single Rakasta mua (dam, dam, dam) sekä Japanissa kuvatulla musiikkivideolla höystetty tunnelmoiva kappale Tanssi kanssani. Viimeisimpänä maistiaisena kuultiin astetta vakavampiin tunnelmiin keskittyvä Pelasta mut.

Aiemmin muun muassa Jaarli Padington - ja Palava-yhtyeissä vaikuttanut yhtyeen solisti Markus Ala-Kauhaluoma kiteyttää studioalbumin ytimekkäästi: "Levy on riemusoitto elämälle. Hyviä fiiliksiä halutaan välittää eteenpäin."

Tuo on hyvin sanottu yhtyeestä, joka syntyi vuonna 2012 Kruununhaassa sijaitsevan Kolme kruunua -ravintolan loosissa ja jonka soundi on muotoutunut Daft Punkin Get Lucky -biisin ja Aviciin Hey Brother -kappaleen ristisiitoksena.

- "Tanssittavan rytmin lisäksi sanoitukset ovat aina olleet myös meille tosi tärkeitä. Sinällään kevyt ja leikittelevä sävy kätkee sisäänsä poikkeuksetta myös syvällisempiä rivejä. Näin on myös niin ikään perjantaina julkaistavassa uudessa kesäsinkussa, jonka nimi on Huulet", Markus kertoo.

Lumottu Apina rynnisti radioaalloille toden teolla vuonna 2017 julkaistulla Emily-sinkullaan, joka kuullaan myös tulevilla riemukkailla keikoilla.