Uusi sinkkujulkaisu Charles Plogmanilta!

Charles Plogmanilta ilmestyy syksyn alkuun uutta musiikkia! Viime vuonna Plogman päätti hieman päivittää “omaa juttuaan” ja julkaisikin tuolloin pitkän tauon jälkeen menevän “Tosta noin vaan” -kappaleen. Vauhdikas ja mukaansa tempaava biisi saikin hyvän vastaanoton keikoilla ja radioissa ja keikkui pitkään suosituimpien hittien soittolistojen kärkisijoilla. Nyt on jälleen aika uuden musiikin! “Oot mulle tärkee” -sinkkujulkaisun takana on tuttu työryhmä. Kappaleen on säveltänyt Plogman itse, sanoittajana on toiminut Lasse Wikman ja studiossa on häärinyt Janne Hyöty.

- ”Ensi vuonna olen soittanut, laulanut ja esiintynyt 40 vuotta, joten myös juhlavuosi lähestyy. “Tosta noin vaan” -kappale on viihtynyt tanssilistoilla yli puoli vuotta, joten nyt oli aika taas tehdä uutta. Janne Hyöty on tuonut uusia ideoita ja näkemyksiä musiikkiin ja tuotantoon. Hän on tehnyt paljon hittejä myös ulkomaille. Lasse Wikmanin kanssa yhteistyömme on kestänyt jo neljännesvuosisadan, joten me ymmärrämme toisiamme jo puolesta sanasta”, Charles kertoo.

- “Liekki ja rakkauteni musiikkiin ovat vain syventyneet ja minulla on aivan mahtavat fanit! Haluan tehdä kaikkea intohimolla ja hyvin. Se tunne korostuu aina silloin, kun teen ja olen tuottamassa uutta musiikkia. Tämä laulu on ollut valmiina jo kauan, mutta siitä on mielestäni puuttunut aina joku elementti. Kuulin jossain yhteydessä sanan “linnunluinen” ja siitä se idea lähti. Muutimme rytmiä ja kertosäkeistön sanoituksen. Siinä oli se puuttuva palanen. Pitkään pöytälaatikossa ollut demo löysi uuden elämän ja Janne toi kokonaisuuteen oman mausteensa”, kuvailee Plogman uutta julkaisuaan.

Kolme kultalevyä sooloartistina ja yhden Charlies-bändin kanssa saanut Plogman on keikkaillut jo vuodesta 1979. Hän on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viikoittaiset livelähetykset ovat jo oma käsitteensä. “Oot mulle tärkee” saa ensisoittonsa Charles Plogmanin Facebook-sivulla maanantaina 10. syyskuuta ja luonnollisesti kappale kuullaan myös tulevilla keikoilla.

Charles Plogman - Oot mulle tärkee (3:14)
Säv. Charles Plogman
San. Lasse Wikman
Sov. Janne Hyöty

Tuotanto: Meir Music