Vuoden odotetuimmat pikkujoulushowt nähdään Presidentin Teatterisalissa!

Presidentin Teatterisali on Original Sokos Hotel Presidentin Pressan yökerhon yhteydessä sijaitseva 370-paikkainen teatterisali. Vasta uusitun katsomon sekä tekniikan siivittäminä teatterielämyksiä tarjoillaan asiakkaille pitkin vuotta ja etenkin pikkujouluaikaan.

Presidentin Teatterisalin tämän vuoden pikkujoulukauden aikana tarjolla on neljä upeaa ja erilaista tuotantokokonaisuutta.

DIVET SHOW
Divet Show on Suomen palkituimman dragartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Show on ollut erittäin kysytty jo 10 vuoden ajan, takana hurjat yli 2000 showta.

CLUB FOR FIVE - PIKKUJOULUSHOW
Ilmiömäisen a cappella -lauluyhtyeen pikkujoulushow on tulvillaan rakkaita, vanhoja ja uusia joululauluja, verratonta ääni-iloittelua ja levollista harmoniaa.

LASILLISET JUICEA
Lasilliset Juicea -näytöksessä kaikki on yhtä totta, kuin Juice Leskisen viimeisellä keikalla. Viimeisten vuosien ääninauhat on kaunistelematta ja yleisöä säästelemättä siirretty näyttämölle. Juice Leskisen (Otto Kanerva) mukana illoissa on edelleen artistin viimeisten vuosien luottokitaristi- ja keikkakumppani Ari ”Kankku” Kankaanpää muusikoidensa kera.

MINTTU SEKÄ VILLE
Tv:stä, teatterista ja elokuvista tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttävät värikkään lavaltapuhumisen freskon yleisön antamista aiheista: sketsejä, tansseja, tarinoita – ja musiikkivelho Samuli Laihon virtuoottisella säestyksellä myös lauluja. Suomeksi tai kielellä, jota kukaan ei vielä osaa!

LIPUT: to 40 € / pe & la 35 €
Ennakkomyynti: www.lippu.fi

SHOW & DINNER -PAKETIT: alk. 83 € / hlö
Myynti Original Sokos Hotel Presidentin myyntipalvelusta, p. 020 1234 800

www.presidentinteatterisali.fi