: Aki Linnanahde

Aki Linnanahde

Aki Linnanahde on palkittu juontaja, toimittaja ja tv-tuottaja, joka tunnetaan sanavalmiudestaan, huumoristaan sekä kyvystään pitää yleisön mielenkiinto yllä ja luoda tilaisuuteen toivottua tunnelmaa.

Aki on media-alan rautainen ammattilainen, joka aloitti työnsä radion parissa Hjallis Harkimon omistamalla urheiluun painottuvalla Sport FM:llä. Täältä Akin tie johti Radio Citylle ja vuonna 2006 hän sai työstään kollegansa Jussi Heikelän kanssa Vuoden radiojuontaja 2006- tittelin. Akin tunnetuimpia ohjelmia ovat olleet Radio Rockin äärimmäisen suosittu aamuohjelma Heikelä-Linnanahde Korporaatio sekä Novan Enbuske ja Linnanahde Crew aamushow ja televisiossa esitetty Enbuske ja Linnanahde -talk show.

Aki nimettiin vuonna 2010 MTV Median jääkiekkotuottajaksi vastuualueenaan uuden kiekkotuotteen suunnittelu ja tuotannon johtaminen. Hän on toiminut tuottajana ohjelmissa Mestareiden mestari sekä Tuomas Enbuske Talk Show.

Palo radiotyötä ja juontamista kohtaan veti Akin kuitenkin takaisin radion pariin. Nykyään Aki vetää Minna Kuukan kanssa Radio Novan aamu- ohjelmaa.