: Antero Mertaranta

Antero Mertaranta

Antero Mertaranta on poikkeuksellisen supliikki suomalainen, jonka verbaaliset kyvyt puhkeavat kukkaan, kun hän astuu mikrofonin eteen. Hän nauttii häpeämättömästi esiintymisestään niin selostajana, tv-viihteen juontajana kuin tanssipaikoilla bändinsä rumpalina. Anza on työskennellyt selostajana kaikkia suomalaisia koskettavissa urheilutapahtumissa, niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Sen myötä hänelle on kertynyt valtava määrä palkintoja ja kunniamainintoja, mm. Kaikkien aikojen radiopersoona, Vuoden positiivisin suomalainen, Urheilujournalismipalkinto ja Yleisövenla.

Juontajana Anza on toiminut sadoissa eri tapahtumissa - mukaan on mahtunut niin viihdettä kuin tiukkaa asiaakin. Hän onkin ehdottomasti parhaimmillaan live-tilaisuuksissa, jolloin Anzan vuorovaikutustaidot ja hyvä huumorintaju, sekä vahva asiaosaaminen takaavat onnistuneen tapahtuman.

Paitsi yritystapahtumien juontajana ja moderaattorina, Anza toimii myös puhujana ja kouluttajana. Aiheita ovat mm. luovuus ja rohkeus omassa tekemisessä, sekä tietysti maamme suosikkiselostajan aiheena pitää olla: ”Miten puhumalla vangitset kuulijasi -rohkeasti ja persoonallisesti!”

Kun stand up –komiikka ei riitä, tilaa Anzan Sattumia ja tapahtumia uran varrelta –esitys. Vuosien varrella hän on jättänyt jälkeensä tuhansia huulia ja letkautuksia, mutta myös nähnyt ja kokenut kaikenlaisia kommelluksia, Suomessa ja maailmalla. Niistä hän on koonnut viihteellisen puheenvuoron, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Tämä on varsinainen stand up –komiikan ilmaveivi!