: Dan Antone

Dan Antone

Pianisti Dan Antone on musiikin moniottelija ja huippuosaaja, joka tekee monien kokoonpanojensa ohella myös soolokeikkoja taustamusiikkia soittavana viihdepianistina. Danin ohjelmiston bravuurit löytyvät kansainvälisen viihdemusiikin saralta Sinatran ja muiden Rat Pack –miesten standardien kirjosta. Yhtä lailla hänen sydäntään lähellä ovat Beatlesin ja Elviksen slovarit. Lisäksi Danin ohjelmistossa on huippuvalikoima San Remo –sävelmiä 50-70 –luvulta, kotimaista ohjelmistoa unohtamatta!

1976 syntynyt Dan on soittanut työkseen koko aikuisikänsä aloittaen keikkailun jo teinivuosina alan silloisen parhaimmiston kanssa isänsä Toni Antonen orkesterissa. Tuolloin kokoonpanon solistivirtuooseja olivat mm. Pentti Lasanen, Markku Johansson, Aarno Raninen ym. alan pioneerit. Yhteinen musiikillinen taival näiden legendojen kanssa on jatkunut keikkojen merkeissä näihin päiviin saakka! Säännöllinen yhteistyö kotimaisten tämän päivän artistien kanssa on Danin päätyö tänä päivänä.

Dan Antone Band on räätälöitävä kokoonapno, joka on laajennettavissa aina kvintettiin saakka tilaisuudesta ja tilanteesta riippuen.