: Elmon Tuli

Elmon Tuli

Elmon tuli on 5 -henkinen bilebändi, joka nostattaa kannat kattoon monipuolisella, tutuista hiteistä koostuvalla ohjelmistollaan ja energisellä lavaesiintymisellä. Ohjelmisto on testattu toimivaksi ja siihen on valittu parhaaksi todetut palat! Pääpaino on kotimaisessa musiikissa.

Lauluosuuksista vastaa mm. iskelmälavoilta ja eri bilebändeistä tuttu SANNA-MARI TITOV. Sanna-Marilta on ilmestynyt vuosien varrella useita singlejä, joita ovat olleet tekemässä mm. SIPE SANTAPUKKI (Kukkia & Sidontaa) ja NALLE AHLSTEDT (Hiekkaa Saharaan).

Muut Elmolaiset ovat myös monessa sopassa keitettyjä muusikoita.Koskettimia/trumpettia soittaa bilebändi Sound Familyn PEKKA NEBELUNG, jolta irtoaa myös laulut stemmoissa/soolona. Kitaristi KIMMO HERMONEN on hankkinut varsin kattavan keikkakokemuksen esiintymällä vuosien ajan mm. Itämeren aalloilla bilebändin kanssa.Laulava basisti MIKKO VUORI ja tanakan rytmin taikova rumpali ARI HELIN ovat molemmat soittaneet eri kokoonpanoissa humppalavoilta rock-clubeille jo yli 10 vuoden ajan.