: Vallu Lukka & Groove President

Vallu Lukka & Groove President

Monipuoliseksi bilebändiksi profiloitunut Groove President taitaa tyylitajuisen soiton Michael Jacksonista Kasmiriin ja Haloo Helsingistä Abbaan. Yhtyeellä on takanaan yli 1000 monipuolista keikkaa ja yhtye onkin soittanut monenlaisissa eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa niin Eduskunnassa kuin Tulisuudelmassakin.

Groove Presidentin solistina nähdään musikaaliartisti Vallu Lukka, jonka ammattitaitoa erilaisten yleisöjen villitsijänä on kiitelty monissa eri yhteyksissä. Tämän jo toistakymmentä vuotta esiintyneen bändin settilista vaihtuu jatkuvasti, joten Groove Presidentin keikalla pääset kuulemaan myös uutuushittejä vanhoja klassikoita unohtamatta!

Muun muassa Svenska Teaternin Mamma Mia –musikaalin miespääosasta tunnetulla Vallu Lukalla on pitkä kokemus mitä erilaisimmilta estradeilta. Hän on toiminut puhetyöläisenä niin teatterinäyttämöiltä, äänistudioilla, tv-tuotannoissa kuin lukuisten tilaisuuksien isännöintitehtävissäkin.

Lukka on juontanut muun muassa tuhansien osallistujien kansainvälisiä kokouksia sekä toiminut MC:nä erilaisissa yritystilaisuuksissa ja tapahtumissa. Juontokielenä tältä positiiviselta ja energiseltä juontajalta luonnistuu suomen lisäksi myös englanti.

Bändiltä hoituu myös ammattitaidolla Live-Karaoke.