: Hanna Marsh

Hanna Marsh

Hanna Marsh on laulaja/lauluntekijä ja pianisti, joka on tullut tutuksi myös Euroviisuista, vuonna 2008 kappaleellaan Broken flower. Hanna Marsh on julkaissut kaksi levyä. Kolmas levy on työn alla. Hanna Marshin oma musiikki on maalailevaa ja värikästä fantasiapoppia.

Oman musiikkinsa lisäksi Hanna Marsh keikkailee:

Trubaduurina: yksin pianon kanssa. Soittaen ja laulaen oman musiikkinsa lisäksi kaikenlaisia tunnettuja pop/jazzmusiikkikappaleita, sekä tarvittaessa myös pianistina.

Hanna Marsh duo: Hanna keikkailee myös eri pianistien kanssa, jolloin esitys on dynaamisempi ja esityksenomaisempi. Hanna Marsh bändi/trio: Hanna Marsh keikkailee myös koko bändin kanssa tai triona, jolloin tarjolla on tanssittavaa ja biletettävää musiikkia, showsävelmiä, tai tyylikästä jazzahtavaa/show musiikkia illan viettoon.

Trio Almat: On kolmen nuoren naisen muodostama kokoonpano, jossa soittavat Hanna Marsh (laulu ja piano), Kaisa Kauppinen (haitari) ja Ellen Rantama (kontrabasso). Trio tulkitsee argentiinaliaista tangoa ja lattarimusiikkia espanjaksi ja suomenkielellä tulisesti ja sielukkaasti.

Hanna Marsh ja lapset: Hanna tekee töitä myös lasten kanssa ja opettaa muskareissa. Hanna on ollut mukana myös kaikissa Helinä-Keiju elokuvissa Silver-keijun äänenä. Hanna keikkailee myös tunnetuilla lastenmusiikkikappaleilla pianon ja kanteleen kanssa ja pitäen muskarinomaisia ja sadunhohtoisia konserttituokioita/musiikkiseikkailuita lapsille.