: Ilma-akrobaatti Haidi Sadonkorpi

Ilma-akrobaatti Haidi Sadonkorpi

Sirkusartisti ja ilma-akrobaatti. Hän on dynaaminen esiintyjä joka hurmaa yleisönsä takuuvarmasti.

Haidi on työskennellyt freelancer- sirkusartistina vuodesta 2006 Suomessa ja Norjassa ihastuttaen yleisöä lukuisissa yritysjuhlissa, gaaloissa, festivaaleilla ja messuilla.

Haidin erikoislaji on ilma-akrobatia vertikaalikankaalla. Dynaaminen ja visuaalisesti näyttävä esitys sopii erittäin hyvin esim. yritysjuhlien huipennukseksi. Ilma-akrobatian lisäksi Haidi tekee myös tulishowta sekä elävää patsasta.

ILMA-AKROBATIA on huikea ja visuaalisesti näyttävä ohjelmanumero joka kruunaa tilaisuutesi. Korkealla ilmassa tapahtuva akrobatia, kauniit tanssikoreografiat ja henkeäsalpaavat pudotukset muistetaan pitkään.

Esityksen tyyli ja musiikki on räätälöitävissä toiveittesi mukaiseksi ja tilaisuutesi teemaan sopivaksi. Esitys vaatii kattokiinnitysmahdollisuuden ja minimissään 4,5m korkean tilan. Kesto 10 minuuttia.

TULISHOW sävähdyttää ja tuo tunnelmaa illan hämärään. Esitys yhdistää tanssia ja tulen taikaa. Se on mahdollista toteuttaa esim. ulkona sisäänkäynnin luona yleisön saapuessa tilaisuuteesi.

Esityksen tyyli ja musiikki on räätälöitävissä toiveittesi mukaiseksi ja tilaisuutesi teemaan sopivaksi. Esityksen kesto 15-30 minuuttia sopimuksen mukaan.

ELÄVÄ PATSAS on ihastuttava lisä yleisötapahtumiin. Esitys yhdistää fyysistä teatteria ja mimiikkaa. Elävä Patsas voi esiintyä joko miimikkona yleisön joukossa kierrellen tai yhdessä paikassa välillä henkiin heräävänä patsaana.

Hahmon tyyli ja asu on räätälöitävissä toiveittesi mukaiseksi.