: Improryhmä Kolina

Improryhmä Kolina

Lajinsa ensimmäinen ja alkuperäinen viihdeimproryhmä Kolina on toiminut Suomessa ammattimaisesti vuodesta 2009. Ryhmä on tehnyt jo yli 300 keikkaa ympäri maata. Kolina on voittanut muun muassa Suomen suurimman improkisan (Cafe Piritta 2012), City-lehden Kaupungin paras -palkinnon 2009, sekä I´mpro -festivaalin kultaa 2010 ja hopeaa 2011.

Kolinan esitykset ovat aina energisiä, musikaalisia ja rentoihin tilaisuuksiin sopivia - juuri sellaisia kuin Sinä haluat!

Ammattinäyttelijöistä ja -muusikoista koostuvaa Kolinaa tähdittävät mm: - Jon-Jon Geitel (Roskisprinssi, Helppo elämä) - Roope Salminen (Kotikatu, Villa Helena) - Miska Kajanus (21 tapaa pilata avioliitto, Klikkaa mua) - Kalle Lindroth (Ganes, Helsingin kaupunginteatteri, Kotikatu)

Esimerkkejä ohjelmasta: - 2 x 30 min improshow. - 10-30 min. piristysimproesitys esim. koulutuspäivän tai juhlan keskelle. - Hulvattomat soluttautujat tai valetarjoilijat, jotka aiheuttavat positiivista hämmennystä tilaisuudessa. - Firma-roastit. Tähän kuuluu mm. rap-dissausbiisi ja improtekniikoita joissa myös roastattavat pääsevät valokeilaan. - Työpajat, joissa henkilökunta tai vieraat pääsevät kokeilemaan omien rajojen rikkomista. Työpajoja on puolen tunnin virkistyshetkestä aina usean päivän koulutustilaisuuksiin. - Vuosikertomus -impro. Mittatilaus -improesitys, jossa käsitellään vaikkapa uuden kirjastorakennuksen suunnittelu- ja valmistumisprosessia. Tämä esitys voidaan räätälöidä mihin tahansa tilaisuuteen.

Kaikki esitykset ovat vuorovaikutteisia ja yleisö pääsee ehdottamaan aiheita sketseihin. Kaikissa esityksissä yleisön osallistuvuuden määrä voidaan valita etukäteen.