: Noora Karma

Noora Karma

Noora Karma on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko ja mentalisti. Hän on palannut takaisin kotimaahansa Suomeen esiinnyttyään 15 vuotta ulkomailla.

Nooran esityksissä on paljon kansainvälisiä vaikutteita ja hän käyttää ohjelmanumeroissaan myös aktiivisesti yleisöä.

Illuusioshow koostuu klassisesta taikuudesta, huumorista ja mystiikasta. Show voi sisältää näyttävää estraditaikuutta tai close-up lähitaikuutta.

Mentalismishow sisältää taikuutta, ajatusten lukua, ennustamista ja musiikkitelepatiaa sekä hypnotisointia.

Show-vaihtoehdot ovat kestoltaan 30 – 40 minuuttia tai 60 – 75 minuuttia. Nooran ohjelmisto sopii kaikenikäiselle yleisölle.

Nooran referenssilista on vaikuttava; esiintymisiä on ollut useissa Euroopan maissa sekä eri puolilla maailmaa Yhdysvalloista Arabiemiirikuntiin ja Kiinasta Cookinsaarille. Yleisönä ovat olleet esimerkiksi Jamie Oliver, Louis Theroux sekä maailmanluokan bändit kuten Blur ja The Darkness. Kansainvälisiä yritysasiakkaita ovat olleet mm. Nokia, Rolls Royce, Rolex, Vogue UK, Barcley¹s Bank, Lehman Brothers, Burj Dubai (7 tähden hotelli), Kempinski-hotellit, Oceania Cruises, P&O Cruises ja Silversea.

Nooran lukuisat esiintymiset TV-kanavilla ja radio-ohjelmissa sekä laaja lehdistön ja sosiaalisen median kiinnostus ovat tehneet hänestä halutun esiintyjän. ²Erityisen hienoa on esiintyä kotimaiselle yleisölle varsinkin, kun olen keikkaillut viime vuosina niin paljon ulkomailla², Noora iloitsee. Nooran oma illuusioshow Mentalisti Noora Karma näkyi keväällä MTV 3 kanavalla.

SYKSYLLÄ TULOSSA MAAGINEN SHOW PRESIDENTIN TEATTERISALISSA

  • 31.10 klo 21.15
  • 07.11 klo 21.15
  • 14.11 klo 21.15
  • 20.11 klo 20.00

LIPUT lippupalvelu.fi/artist/noora-karma-lippuja/912249