: Scandinavian Hunks

Scandinavian Hunks

Euroopan mies varietee #1

Scandinavian Hunks on perustettu vuonna 2001. Komeista ja karismaattisista miesesiintyjistä koostuva vauhdikas show-ryhmä Scandinavian Hunks tuo naisten villeimmät unelmat ja kiihkeimmät fantasiat todellisuuteen. Show-alan ammattilaisista koostuva Scandinavian Hunks tarjoaa sitä mitä nimi lupaa; vauhdikkaan ja energisen show’n, lavan täydeltä maskuliinista menoa, treenattuja miesvartaloita ja karismaattisia persoonia!

Scandinavian Hunks edustaa terveellisiä elämäntapoja ja liikunnallisuutta, hyvää käyttäytymistä sekä herrasmiesmäisyyttä. Ryhmä on tunnettu ja jatkuvasti julkisuuden valvovan silmän alla. Näin ollen brändin julkinen imago ja julkisuuskuva onkin tarkoin mietitty, rakennettu ja varjeltu.

Scandinavian Hunksilla on yli 200 esiintymistä vuositasolla sisältäen yökerhoja, teattereita, festivaaleja, casinoita, risteilyaluksia, messuja ja tapahtumia niin Suomessa, kuin muuallakin Euroopassa.

Scandinavian Hunks on myös aktiivisesti mukana hyväntekeväisyydessä. Ryhmä on ollut Suomen Syöpäsäätiön virallinen yhteistyökumppani ja Hyvänasian Lähettiläs jo vuodesta 2002. Hunksit tuottavat vuosittain Hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotto ohjataan Suomen Syöpäsäätiön Roosanauha rahastoon. Rahastolla tuetaan naisten rintasyövän tutkimuksia.