: Showhat Drag Show

Showhat Drag Show

Katsojiensa sydämet ainutlaatuisella huumorillaan ja osaamisellaan valloittaneet Osku Heiskanen ja Miss Drag Queen 2000 Jarkko Valtee ovat sykähdyttävä ja riemastuttava ohjelmanumero tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Oli kyseessä sitten henkilöstöjuhla tai tuotelanseeraus, pystyvät pojat räätälöimään esityksensä tilaisuuden ja asiakkaan näköiseksi. Showhat-esitys valittiin vuonna 2000 Helsingin City -lehden äänestyksessä kaupungin parhaaksi drag-showksi. Vuosien varrella pojat ovat esiintyneet lukuisien yritystapahtumien ja festivaalien lisäksi mm. Silja Linen laivoilla, Helsingin Grand Casinolla, Turun Linnateatterissa sekä Showravintola Kahdessa Kanassa Helsingissä.

Showhat-esityksessä kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä hittejä vuosien varrelta sekä tavataan eilisen ja tämän päivän tähtiä hämmästyttävinä look-a-like hahmoina. Esiintyjät valloittavat yleisönsä ilmiömäisillä playback-taidoillaan ja salamannopeilla vaatteiden vaihdoillaan. Esityksen hersyvä huumori ja näyttävä puvustus takaavat, että show tempaa vaativimmankin yleisön mukaansa. Tästä ei kotimainen viihde parane, sen ovat esityksen nähneiden ihmisten reaktiot todistaneet.

Showta voidaan kasvattaa StepUpin taitavilla ja energisillä tanssijoilla, jolloin siihen saadaan lisää monipuolisuutta ja näyttävyyttä. Jarkko ja Osku ovat myös taitavia juontajia, joilla on sana hallussa ja monien vuosien kokemus siitä, miten syntyy onnistunut tapahtuma. Tästä syystä he ovat erinomainen valinta myös koko tapahtuman isänniksi…tai emänniksi.