: Taikuri Joni Pakanen

Taikuri Joni Pakanen

Joni Pakanen on ammattiviihdyttäjä, jonka showʼt ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä. Hämmästyttävää taikuutta, teatteria ja komiikkaa. Jokainen esitys on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka rakentuu aina vahvasti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

- ”Taikuus on hauskaa ja hämmästyttävää viihdettä, joka jättää ihmeellisen kuplivan olon.”

Pakanen on luonut uransa esiintymisen ympärille, sillä taikuus on ainut työ jota hän on koskaan tehnyt. Yli 20 vuotta esiintymistä yritystilaisuuksissa, teattereissa, suurilla areenoilla Suomessa ja ulkomailla on tehnyt miehestä taitavan ammattiviihdyttäjän. Vuonna 2015 hän kadotti Haloo Helsinki -yhtyeen loppuunmyydyllä Hartwall arenalla, vuonna 2016 Pakanen kiersi Suomen teattereita Harhautus -sooloesityksellään ja vuonna 2017 hän esiintyi Presidenteille Kazakstanin maailman näyttelyssä.

Tule katsomaan mitä tapahtuu, kun taikuus ja komiikka valtaavat Maximin näyttämön. Valmistaudu hämmästymään, nauramaan ja viihtymään, sillä lavalle nousee Vuoden taikuri 2018, Vuoden Esiintyjä 2019, Taikuri Joni Pakanen.

- ”This is Entertainment!”

Stand up -taikashow
Koomista magiikkaa - Maagista komiikkaa. Ohjelma on todella hauska show-tyyppinen ohjelma, joka voi tapahtua esiintymislavalla tai lattiatasolla yleisön edessä ja jota kaikki vieraat seuraavat samanaikaisesti. Ohjelma on interaktiivinen, joten jokainen katsoja tuntee tulleensa huomioiduksi show'n aikana. Ohjelmaan kuuluu myös vierailevia "tähtiä", kun mukaan lavalle pääsee innokkaita, vapaaehtoisia avustajia yleisön joukosta. Show'ssa yhdistyvät nokkelalla tavalla komiikka ja ällistyttävät taikatemput, mikä takaa sen, että yleisö saa nauraa vedet silmissä.

Www-sivut: www.jonipakanen.com
Facebook: www.facebook.com/TaikuriJoniPakanen
YouTube: www.youtube.com/user/JoniPakanen/videos