: Tommi Soidinmäki

Tommi Soidinmäki

Laulaja, näyttelijä, juontaja, koru- ja vaatesuunnittelija sekä tapahtuma- ja konserttituottaja - hän on Tommi Soidinmäki!

Karismaattinen ja upeaääninen Tommi Soidinmäki - suomalaisten kestosuosikki jo 14 vuoden ajan. Tommi hurmasi Seinäjoen Tangomarkkinoiden tuomariston ja yleisön vuonna 2004 ja voitti tangokuninkuuden. Tommi on sen jälkeen levyttänyt jo kahdeksan pitkäsoittoa, joista tuorein "Päivä jälkeen sen" julkaistiin heinäkuussa 2018. Sama albumi voitti mm. kuukauden levypalkinnon, joka valitaan radiotoimittajien toimesta. Vuonna 2019 15-vuotisjuhlavuottaan viettävän Soidinmäen viimeisimmän levyn menestys mm. eri radiolistoilla on entisestään vakiinnuttanut hänen paikkaansa viihdemusiikin ystävien sydämissä; myös nuorempi polvi on löytänyt Tommin keikoille!

Tommi Soidinmäen suosituimpia kappaleita vuosien varrelta ovat olleet mm. "Laulu joutsenien", "Mikä lähtee ei koskaan palaa", "Kotkan siivet", "Nocturne", "Iskelmä ja kesä", "Päivä jälkeen sen", "Kartta" sekä "Saunaralli". Näistä viimeisin voitti vuoden 2018 kesähitti-äänestyksen ja kyseinen kappale keikkuikin Radio Top 20 -listan kärkisijalla useita kuukausia. Sama kappale on viihtynyt pitkään myös Tätä Suomi tanssii -listalla - jo yli puoli vuotta..

Tommi Soidinmäki kiertää keikoilla ammattimuusikoista koostuvan Vastakaiku-orkesterin kanssa. Tommi & Vastakaiku ovat saaneet kiitosta erityisesti monipuolisesta ja tyylikkäästä ohjelmistostaan sekä raikkaista sovituksistaan. Ohjelmistoa voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaiseksi tilaisuuden luonteesta riippuen.

Tommi on totuttu näkemään useasti myös konserttikiertueilla, joista suureen suosioon on noussut erityisesti Joulun hiljaisuus -kiertue. Kyseinen konserttikiertue kerää useita tuhansia kuulijoita vuodesta toiseen.

Keikkojen ja konserttien lisäksi Tommilla on kokemusta myös monista teatterirooleista. Hänet on nähty mm. Helsingissä Taivallahden teatterin "Rosvo-Roope" -näytelmän pääroolissa sekä "Nuori mylläri"- ja "Ansa & Tauno" -musiikkinäytelmien pääosissa. Monipuolisuus ja vahva ammattitaito ovatkin Tommin valtteja - oli kyseessä sitten tanssilava tai vaikkapa yökerho!

Soidinmäki teki yllättävän aluevaltauksen myös vaate- ja korusuunnittelun aloilla. Haaveista ja lehtiöön tehdyistä luonnoksista tuli totta, kun Tommin ja Westerback 1897:n yhteistyöstä syntynyt Ekso-korusarja tuli valtakunnalliseen myyntiin maaliskuussa 2018. Korusarja nousikin Suomen myydyimpien korujen joukkoon heti samana vuonna. Tommi on vieraillut Ekso-korukiertueella Kultajousi-liikkeissä ympäri maan.

Tommi on nähty muutamia kertoja jopa catwalkilla! Tommi Soidinmäki production feat. Iina Naumanen on uusi kotimainen vaatemerkki, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta Soidinmäen kanssa vastaa alalla arvostettu vaatesuunnittelija Iina Naumanen. Soidinmäki ja Naumanen solmivat alkusyksystä kansainvälisen yhteistyösopimuksen Dubaissa. Vaaatebrandia ollaan viemässä kovaa vauhtia maailmalle!

”Kiitän kaikkia, että olen saanut jatkaa tätä työtä näin monipuolisesti!” , sanoo Tommi!

Www-sivut: www.tommisoidinmaki.com
Facebook: www.facebook.com/TommiSoidinmakiOfficial
Instagram: www.instagram.com/tommisoidinmaki