: Yhteinen sävel

Yhteinen sävel

YHTEINEN SÄVEL - musiikillinen komedia (elämän) sulo - ja riitasoinnuista

Menestynyt tähtiartisti Rita on jättänyt showbisneksen, ja rakentanut elämänsä uudelleen kaupankassana. Ritan sanojen mukaan ”kaikki on todella hyvin”. Eräänä päivänä kassalla kuitenkin seisoo mies menneisyydestä – muusikkoystävä Onni. Ritaa salaa vuosia rakastanut Onni, on säveltänyt Ritalle uuden kappaleen ja pyytää tätä käymään studiossaan. Tarjous on niin houkutteleva, että Rita löytää itsensä studiolta, mutta epävarmuus omista kyvyistä iskee. Miten hän muka voisi koskaan palata mikrofonin varteen? Onnin avattua yhteisen muistojen lippaan (ja viinipullon) alkaa Ritakin pikkuhiljaa rentoutua. Ritan ja Onnin menneisyydestä pulpahtelee esiin hassunkurisia ihmisiä ja tilanteita. Nähtäväksi jää kuinka monta (elämän) riita- ja sulosointua tarvitaan, ennen kuin yhteinen sävel löytyy?

Yhteinen sävel – on musiikillinen komedia rakkaudesta musiikkiin ja toiseen ihmiseen. Esitys on samalla kasvutarina, josta jokainen voi löytää itsensä tai ainakin osia itsestään.

Lavalla hurmaava Miia Nuutila yhdessä Jean S. yhtyeestä ja Uudesta iloisesta teatterista tutun miehensä Antti Paavilaisen kanssa.

Käsikirjoitus ja ohjaus Terhi Perälä.
Musiikki ja äänimaailma Antti Paavilainen.