PolarPhoto

Polarin liikkuva valokuvastudio on illan kohokohta, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Valoseinää tai tauskangasta vasten otetut kuvat tulostetaan paikan päällä muutamassa minuutissa ja jokaiselle vieraalle jää käteen konkreettinen muisto juhlista.

Laadukkaan printin koko on 15x23cm ja kuviin voidaan lisätä logoja, päivämääriä, iskulauseita, mitä tahansa! Printtien lisäksi kaikki kuvat toimitetaan jälkikäteen sähköisesti.

Käytämme vain ammattikuvaajia ja -kalustoa, joten kuvan laatu on taattu.

Hassuttelua ja hauskanpitoa tai virallisia potretteja

— kaikki on mahdollista

Polar Photo -valokuvausstudio juhannusfestivaaleilla

Mukava yllätys vieraille on lisätä fiilistä rekvisiitalla, kuten naamiaisvaatteilla. Polarin valokuvastudio sopii yritysjuhlien lisäksi häihin tai vaikkapa 50-vuotisjuhlille. Ajattele, vieraat saavat kiitoskortit suoraan mukaansa, eikä niitä tarvitse lähetellä jälkikäteen!

Samaan pakettiin voidaan sopia juhlien yleinen valokuvaus tai esimerkiksi juhlapuheiden videointi. Myyjämme auttavat Sinua suunnittelemaan juuri Sinun juhliisi sopivan paketin, joka muistetaan vielä vuosien päästä.

Hinta määräytyy kuvauspaikan ja vierasmäärän mukaan. Alle 30 hengen juhlat hoitaa yksi kuvaaja. Yli 30 hengen tapahtumissa on kuvaajan lisäksi mukana kuvausassistentti. Arvioitu printtimäärä 1-2 kpl/vieras.

MYYNTI JA TIEDUSTELUT:
Puh. 010 320 4000
myynti@polarartistit.fi