Apulanta ja Irina nähdään ensi kesän DBTL-festivaaleilla!

Down By The Laituri -festivaali teki kesällä 2019 oman uuden yleisöennätyksensä, kun festivaaleilla vieraili yhteensä yli 25 000 silmäparia. Uusi festivaalualue Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa toimi erinomaisesti ja yleisöpalaute on ollut poikkeuksellisen positiivista. Tulevana kesänä DBTL-festivaalit juhlitaan torstaista lauantaihin 23.-25. heinäkuuta.

Vuoden 2020 DBTL-festivaaleilla nähdään jälleen pitkä lista upeita artisteja. Viimeisimpinä lisäyksinä artistikattaukseen ovat kaksi kotimaisen musiikin suursuosikkia: kotimaisen punk rock -musiikin keulakuva Apulanta ja soittolistojen kärkisijoilla uusimman "Haluun olla yksin" -kappaleensa kanssa jo useita viikkoja keikkunut Irina.

Ensi kesän DBTL-festivaaleilla nähdään myös yksi kotimaan suosituimmista artisteista Lauri Tähkä, melodista metallimusiikkia soittava maailmankuulu suomalaisyhtye Sonata Arctica, muun muassa maailmanhiteistä "Forever Young" ja "Big in Japan" tunneettu saksalaisyhtye Alphaville ja kotimaiset kestomenestyjät Kaija Koo ja Popeda. Loput tapahtuman esiintyjät julkaistaan alkukeväästä.


Huippusuosittu Apulanta esiintyi vuoden 2018 DBTL-festivaaleilla. Kuva: Valtteri Hentilä / DBTL 2018

- "Viime vuoden DBTL-juhla oli menestys ja tapahtuman aikana olimme sitä mieltä ettei tästä enää voi paljonkaan paremmaksi laittaa. Parin viikon kuluttua tapahtuman jälkeen löysimme kuitenkin useampiakin pieniä ja vähän suurempiakin asioita, jotka voitaisiin tehdä paljonkin paremmin. Nyt kun olemme yhden vuoden harjoitelleet Tuomiokirkon kupeessa, voidaan ensi kesältä odottaa vieläkin ikimuistettavampaa elämystä! Yritämme vielä parantaa jokaisella sektorilla ja muun muassa artistikattaus tulee olemaan selkeästi viime vuotta monipuolisempi ja mielenkiintoisempi. Pianhan tämä kaamos jo vaihtuu kevääksi ja festivaalit lähestyvät", kertoo DBTL-festivaalien järjestäjä Henri Kulmala.

Pääsyliput DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster.

Lisätietoa DBTL-festivaaleista:
www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_Festivaali