: Bianca Morales

Bianca Morales

Villejä rytmejä villikoille Räppiä, rokkia, salsaaa, swingiä, reggaeta...

Laulu raikuu ja peppu heiluu, kun musiikin rautainen ammattilainen Bianca esiintyy. Pori Jazz Kids Festivalin luotsaaminen ja sadat koko perheen konsertit ympäri Suomea ovat tehneet iloisesta Biancasta niin lasten kuin aikuistenkin kestosuosikin.

Ohjelmistossa 'Hottikokki'- ja 'Säästämme luontoa, suojelemme eläimiä' -videosarjojen mukaansatempaavat laulut, lasten suursuosikit Villieläinräppi, HeviSalsa ja PullaSamba. Juonellinen CariBianca-konsertti johdattelee kuulijat Suomesta Afrikan kautta Karibialle ja piipahtaa Etelänavalla asti Keisaripingviinien piknikillä.

Laulu- ja juontokielinä suomi-, ruotsi ja englanti.

Esitykset voidaan toteuttaa joko CD-taustoilla, pianistin, pienempien kokoonpanojen, paikallisen big bandin tai vaikkapa nuoriso-orkesterin ja -kuoron säestyksellä. Myös paikalliset voimistelu- ja tanssiseurat voivat osallistua esitykseen.

Konserttien yhteydessa voidaan toteuttaa tanssi- ja laulupaja, jonka jälkeen pajaan osallistuneet lapset pääsevät konserttiestraadille esiintymaan Biancan kanssa. Myös yleisö voi osallistua esityksiin tanssimalla ja laulamalla Biancan innostavalla opastuksella.