: Kapteeni Kaskelotti

Kapteeni Kaskelotti

Aito piraatti

Pidä varasi, sillä merirosvojen kanssa ei leikitä... paitsi Kapteeni Kaskelotin kanssa, joka oikein rakastaa leikkimistä.

Päällepäin sitä ei heti uskoisi, sillä Kapteeni on todella hurjan näköinen merirosvo: Merirosvotakin helma hipoo polvia ja korvassa killuu aito kultainen korvakoru. Kapteenilla on myös kultainen taskukello vitjoineen, vyöllään kaukoputki ja päässä on 3 tuulen merirosvohattu!

Hurjan mutta pohjimmiltaan lempeän ja leikkisän Kapteeni Kaskelottin repertuaariin kuuluvat laululeikit, kuten: Sutsisatsi, Värilaulu, Huugi Guugi, 5 pientä ankkaa, Pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat, Bussilaulu, Valaskala, Jos sun lysti on ja Pumppulaulu. Merirosvokapteeni tykkää myös järjestää lapsille leikkimielisiä kilpailuja: Pumtsi pum, Euroviisut, tietokilpailut ja tartu mikkiin -kisat. Myös lastenlauluja kapteeni rakastaa: Käy Muumilaaksoon, Peppi Pitkätossu, Mörri-Möykky, Päivänsäde ja menninkäinen jne. Ja porukalla kun lauletaan ja leikitään, niin kaikilla on takuulla hauskaa! Ja Kapteeni Kaskelotilla on kaukoputken ja merirosvohatun lisäksi myös yksi salainen ase... hän osaa soittaa kitaraa!

Kapteeni Kaskelottin mukana kulkee tarpeen tullen kasvomaalaajatäti Eija.