DBTL-festivaalit juhlitaan ensi kesänä Turun Tuomiokirkkotorilla!

Down By The Laituri -festivaali teki kesällä 2018 oman uuden yleisöennätyksensä, kun festivaaleilla vieraili yhteensä yli 16 000 silmäparia. Tätä ennätystä lähdetään rikkomaan vuoden 2019 festareilla uuden alueen, monipuolistuvien palveluiden ja erinomaisen artistikattauksen voimin. DBTL-festivaalit juhlitaan torstaista lauantaihin 25.-27.7.2019.

DBTL muuttaa ensi kesäksi arvoiselleen paikalle Turun Tuomiokirkkotorille ja sen välittömässä yhteydessä sijaitsevaan Brahenpuistoon. Perinteisiä festivaaleja on juhlittu viimeiset kolme kesää Urheilupuiston yläkentällä. Paikka, arvokkaine lehtipuineen, on ollut erinomainen ja sijainti aivan kivenheiton päässä jokirannasta. Nyt on kuitenkin tullut aika muuttaa ja sekä kasvattaa, että monipuolistaa tapahtumaa entistä suuremmaksi ja laadukkaammaksi.

- "Olemme jo jonkin aikaa unelmoineet pääsystä Turun Tuomiokirkkotorille, jonka ympäristössä on historiaa, rehevyyttä ja kaunis, perinteikäs Aurajoki. Silti sijainti on aivan Turun ytimessä. Tuomiokirkon ympäriltä koko Turku on saanut alkunsa" pohjustaa DBTL-festivaalien järjestäjä Henri Kulmala.

- "Kolmen kesän ajan yläkentällä ollessamme olemme saaneet osaksemme paljon kiitosta järjestelyistä ja asioiden toimivuudesta, mutta aikansa kutakin. Olemme tutustuneet muihin festivaaleihin ja todenneet, että meidän missiomme on kasvaa tapahtumana, laatu kuitenkin säilyttäen. Jätämme haikein, mutta innokkain mielin Urheilupuiston yläkentän, josta olemme kapasiteetin puolesta kasvaneet ulos. Upea ja mielenkiintoinen Tuomiokirkkotori antaa festivaaleillemme mahdollisuuden laajentaa toimintaamme ja palveluitamme entisestään. Tapahtuman suunnittelu ja mm. vahvojen yhteistyökumppaneiden kartuttaminen on parhaillaan käynnissä", avaa Kulmala.


DBTL-festivaali muuttaa Turun Tuomiokirkkotorille ja Brahenpuistoon. Kuva: Tero Jaakkola

KESÄN 2019 DBTL-FESTIVAALIEN ENSIMMÄISET ESIINTYJÄT ON JULKAISTU
Tulevan vuoden DBTL-festivaalien ensimmäiset esiintyjät on julkaistu. Esille tuodut nimet ovat kukin kotimaisen musiikin eliittiä. Lavalle kesän 2019 festareilla nousevat mm. viime vuoden festareille suuren yleisöryntäyksen aiheuttanut Lauri Tähkä, hittilistoilla viikosta toiseen viihtyvä Juha Tapio, kansainvälisestikin tunnettu suosikkiyhtye The Rasmus, tyylikäs musiikkivirtuoosi Vesala ja kaksi vuotta sitten jo peräti 40-vuotisjuhliaan viettänyt legendaarinen Eppu Normaali.

- "Tulevan vuoden festivaaleista tulee jälleen erinomaisen upeat! Viime vuonna saavutettua kävijäennätystä lähdetään luonnollisesti parantamaan. Turkulainen festivaaliyleisö ansaitsee nähdä huippuesiintyjiä ja niitä me haluamme heille myös tarjota. Nyt julkaistujen artistien lisäksi olemme kiinnittäneet ison joukon kiinnostavia ja tunnettuja esiintyjiä, jotka paljastetaan vuodenvaihteen jälkeen", päättää Henri Kulmala.


Lauri Tähkä hurmasi vuoden 2018 DBTL-festivaaleilla. Kuva: Valtteri Hentilä / DBTL 2018

BLACK FRIDAY -KAMPANJA ISKEE KOLMEN PÄIVÄN PÄÄSYLIPUN HINTAAN
Alunperin Yhdysvalloista Eurooppaan rantautunut ja viime vuosina suuren suosion myös Suomessa saanut Black Friday -ostospäivä iskee tänä vuonna myös DBTL-festivaalien pääsylipun hintaan. Kolmen päivän lipun saa huomattavan edulliseen 59 euron hintaan, normaalihinnan ollessa 119 euroa. Kampanja on voimassa vain Black Friday -päivänä, perjantaina 23. marraskuuta. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster.

- "Ihmiset ovat nykypäivänä hintatietoisia ja osaavat seurata tuotteiden hintojen kehitystä ja erinäisiä kampanjoita. Maailmalla suuren suosion saaneen Black Friday -päivän perusidea on tarjota merkittäviä tarjouksia halutuista tuotteista. Me haluamme toimia tämän ideologian mukaisesti ja siksi tarjolla on nyt suositut kolmen päivän liput erityisen edulliseen hintaan", kuvailee DBTL-festivaalien markkinointi- ja tiedotuspäällikkö Lauri Ruotsalo.

www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_Festivaali