Lappeenrannan kesäteatterissa kesällä 2020: Krokotiilirock

Kesällä 2019 Lappeenrannan kesäteatterissa nähtiin huippusuosion saanut, Kari Tapion elämästä kertova näytelmä "Olen suomalainen". Näytelmä oli huippusuosittu ja keräsi miltei ennätysyleisön, yhteensä 17 500 silmäparia.

- "Lappeenrannan kesäteatterin tämän kesän näytelmä "Olen suomalainen" on saatu päätökseensä! Katsojamäärä hipoo uutta yleisöennätystä ja ottaen huomioon kylmän alkukesän, on tulos erinomainen. Lappeenrannan kesäteatteri on saanut hyvän jalansijan maamme suurien kesäteatterien joukossa ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kesään", kommentoi "Olen suomalainen" -näytelmän tuotannosta vastanneen Polartuotanto Oy:n toimitusjohtaja Marko Nuutinen kulunutta kesää.

- "Polartuotanto Oy" haluaa kiittää kaikkia katsojia ja yhteistyökumppaneita hienosta yhteistyöstä. Oikein mahtavaa syksyä kaikille!" päättää Nuutinen.


"KROKOTIILIROCK" VALTAA LAPPEENRANNAN KESÄTEATTERIN KESÄLLÄ 2020

Kesällä 2020 Lappeenrannan kesäteatterissa nähdään vauhdikas näytelmä, "Krokotiilirock", joka on hurmaavan hauska uutuuskomedia - tarina rohkeudesta, siitä miten ihminen saa voimansa takaisin ja muuttuu oman elämänsä sankariksi. Tunnelmaa siivittää loistava ja nostalginen rock-musiikki upean livebändin säestämänä.

Pienessä Lempiäisten kylässä valmistaudutaan Heikin yllätysjuhliin, mutta yllätyksiä ilmaantuukin monesta suunnasta. Kun kauan piilossa olleet salaisuudet alkavat paljastua, kukaan ei ole enää entisensä. Tunteet kuohuvat kuumina kun kylänraitilla milloin tapellaan, milloin kuherrellaan.

Juhlat uhkaavat peruuntua kun yksi saa burnoutin ja toinen raivarin. Miten vanhustenhoito, kierrätys ja arvokartanon purkutuomio liittyy kaikkeen tähän? Kuka pelastaa kartanon, kuka toisen ihmisen? Osuuko Amorin nuoli oikeaan kohteeseen ja antaa unelmille siivet? Mallan baari, jätteidenkierrätyspiste ja autotalli toimivat näyttämönä tässä elämänmakuisessa komediassa, josta ei käänteitä puutu. Onneksi rakkaus sulattaa sydämet ja musiikki pistää puntit vipattamaan katsomon viimeistä penkkiriviä myöten.

"Krokotiilirock" on Miia Nuutilan käsikirjoittama ja ohjaama romanttinen musiikkikomedia, joka saa kantaesityksensä Lappeenrannan kesäteatterissa kesällä 2020.

Lavan tähtinä tuikkivat Virve Rosti, Tommi Soidinmäki, Ushma Karnani, Panu Vauhkonen, Kirsti Valve sekä Lasse Karkjärvi. Liveorkesterina toimii Loyals-orkesteri. Musiikin sovitus ja harjoituttaminen: Antti Paavilainen.

Näytösten päivämäärät julkaistaan syksyllä 2019.

YHTEYSTIEDOT
Kesäteatterin tuotanto: Polartuotanto Oy
Tuotantovastaava: Carina Ahti, [email protected], p. 040 571 6100
Markkinointi- ja tiedotusvastaava: Lauri Ruotsalo, [email protected], p. 050 536 1016

Lisätiedot Lappeenrannan kesäteatterista: www.lappeenrannankesateatteri.fi / www.facebook.com/lprkesateatteri