Minttu sekä Ville -improvisaatioduetto nyt saatavilla!

Minttu sekä Ville on Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen, kahden taitavan, palkitun, kansan tunteman ja rakastaman näyttelijän improvisaatioduetto muusikko Samuli Laihon säestyksellä.

Tv:stä, teatterista, elokuvasta ja Nelosen "Vino Show:sta" tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttävät värikkään lavaltapuhumisen freskon yleisön antamista aiheista: sketsejä, tansseja, tarinoita – ja musiikkivelho Samuli Laihon virtuoottisella säestyksellä myös lauluja. Suomeksi tai kielellä, jota kukaan ei vielä osaa!

Minttu sekä Ville sytyttävät synkemmänkin mielen ja naurattavat vaikkapa kertomuksella reikäisestä verhosta tai koskettavat improvisoiduilla lauluillaan esimerkiksi salaperäisestä viemäristä tai juurikeksitystä ruokalajista. Lämminhenkinen ja naurattava esitys läsnäolosta, toisen kuuntelemisesta ja muidenkin kuin omien ideoiden hyväksymisestä. Yleisö saa kerrankin olla täysillä mukana!

Minttu Mustakallio on nähty useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa: Viikossa aikuiseksi, Orkesteri, Ganes, Lapsia ja aikuisia, Varasto, Risto Räppääjä ja Liukas Lennart, Vedetään hatusta, Klikkaa mua, Vino Show. Lisäksi Minttu on esiintynyt Kansallisteatterin lavalla vuodesta 2001. Hänet on palkittu Jussi- ja Venla-palkinnoilla.

Ville Virtanen on tuttu seuraavista elokuvista ja tv-sarjoista: Aki ja Turo, Kotikatu, Kylmäverisesti sinun, Säädyllinen murhenäytelmä, Sauna, Paha perhe, Sovinto, Ei kiitos, Vino Show. Palkinnot: Venla (Kylmäverisesti sinun), Jussi (miespääosa Paha perhe), Humanismin käsi (Paha perhe), Gulbagge-ehdokkuus.

Samuli Laiho on soittanut kitaraa mm. yhtyeissä Hearthill ja Ismo Alanko Säätiö. Säveltänyt ja sanoittanut mm kappaleet “Pieni Sydän”, sekä “Ja kaikki tahtoo”. Tehnyt musiikkia teatteriin, tv-sarjoihin ja elokuviin.