Polartuotanto Oy:n kesäteatterituotannot siirretään vuodelle 2022!

Rakkaat kesäteatterin ystävät. Valitettavasti joudumme ilmoittamaan erittäin haikein ja surullisin mielin, että Polartuotanto Oy :n molemmat kesäteatterituotannot joudutaan jälleen siirtämään vuodella eteenpäin.

Onneksemme sekä Lappeenrannan kesätetterin "Krokotiilirock" ja Ravintola Backaksen "Olen suomalainen" on mahdollista siirtää kesälle 2022!

Koemme, että tuotantojen siirtäminen on ainut vaihtoehto pitkittyneen koronapandemian tuoman epävarmuuden ja kesään liittyvien avoimien kysymysten vuoksi. Tuotantojemme järjestäminen on valitettavasti mahdotonta, jos täyttä varmuutta tapahtumien toteutumisesta ei ole. Koemme tärkeäksi myös huomioida terveysviranomaisten suositukset. Tämän lisäksi taloudellinen riski on äärimmäisen suuri, kun kyse on jo toisesta epävarmasta vuodesta ja poikkeustilanteesta. Nykyinen tilanne vaikuttaa merkittävästi meidän työryhmämme taloudelliseen sekä henkiseen hyvinvointiin. Näin ollen yritämme tehdä kaikkemme, jotta pystymme turvaamaan myös seuraavien vuosien toiminnan. Meidän täytyy nyt kääntää katseemme kesään 2022 suurella odotuksella valoisammasta ja turvallisesta ajasta. Kiitämme kaikkia teitä uskollisia asiakkaita suomastanne kärsivällisyydestä.

Toivomme kaikille kulttuurin ystäville jaksamista, terveyttä sekä voimia tämän tilanteen keskellä. Teemme kaiken omalta osaltamme, jotta tapaisimme pian turvallisesti kesäteatterilla kesällä 2022.

Ennakkoon ostetut kesäteatteriliput on mahdollista siirtää käytettäviksi ensi vuonna. Esityskalentereita valmistellaan parhaillaan ja julkaistaan mahdollisimman pian. Lippupiste ilmoittaa kaikille lipun ostajille uudet päivät ja antaa ohjeet siirtoon tai mahdolliseen palautukseen.

Jos teille herää kysymyksiä, niin voitte olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Terveyttä ja iloista mieltä,
Polartuotanto Oy