Suosittu näyttelijä Tatu Siivonen kiinnitetty Lappeenrannan kesäteatteriin "Olen suomalainen" -musiikkinäytelmään!

Lappeenrannan kesäteatterin tulevan kesän Kari Tapion elämästä kertovaan musiikkinäytelmään, Olen suomalainen, on kiinnitetty näyttelijä Tatu Siivonen. Siivonen on näytellyt musikaaleissa ympäri Suomea ja tehnyt useita päärooleja Peter Panista Kolmen pennin oopperaan.

Tatu Siivonen on työskennellyt Lappeenrannan kaupunginteatterissa, Helena Anttosen johtajakaudella, vuosina 1996-1998. Tämän jälkeen hän on vieraillut Lappeenrannassa useampaan otteeseen. Siivonen nähtiin Puukko-Macin roolissa Lappeenrannan uuden kaupunginteatterin avajaismusikaalissa "Kolmen pennin ooppera" vuonna 2016, sekä pääroolissa Vexi Salmena syksyllä 2017 suositussa Villit Vuodet -musikaalissa.

Teatterin lisäksi Tatua on nähty niin TV:ssä kuin elokuvakankaallakin ja hän on tehnyt jo vuodesta 2002 tiivistä yhteistyötä Kaj Chydeniuksen kanssa. Keväällä 2019 Tatu nähdään Aleksanterin teatterin lavalla uudessa kotimaisessa murhamusikaalissa "Iloisten sielujen hotelli".


Näyttelijä Tatu Siivonen nähdään kesällä 2019 Lappeenrannan kesäteatterissa.

- "On hienoa päästä näyttelemään muiden ammattilaisten kanssa tällaisessa produktiossa. Kari Tapio on legenda ja hänen musiikkinsa on ansainnut jäädä elämään ihmisten mielissä ja muistoissa", sanoo Tatu Siivonen.

- Lappeenrannan kesäteatteri on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa teatterina, joka tuottaa laadukkaita ja ammattimaisia produtioita. Nyt me pääsemme Lappeenrannan kesäteatterin huippuhyvissä puitteissa välittämään yleisölle nautintoja ja hyvää mieltä. Odotan innolla tulevaa kesää!" iloitsee Siivonen.

Olen suomalainen -musiikkinäytelmän muissa rooleissa nähdään Kari Tapiota esittävä Antti Paavilainen, Karin puolisoa Piaa näyttelevä Miia Nuutila, sekä mm. Reijo Taipaleen kenkiin astuva Mika Räinä. Näytelmän ohjauksesta ja koreografiasta vastaa Osku Heiskanen. Käsikirjoituksen on laatinut Mika Räinä. Näytelmän livemusiikista on vastuussa A. P. Band.

ENNAKKOLIPUT OVAT MYYNEET HYVIN
Pääsylippuja on tulevan kesän näytöksiin myyty aikaisempiin vuosiin verraten erittäin hyvin, joka kertoo suuresta mielenkiinnosta näytöstä kohtaan. Yksi näytöksistä on jo loppuunmyyty. Lippuja kesälle on kuitenkin vielä hyvin saatavilla.

· Ennakkomyynti: www.lippu.fi
· Ryhmälippuja voi varata ennen esityskautta: p. 0400 213 122 / [email protected]

Lappeenrannan kesäteatterin tuotanto:
Polarartistit Oy
www.polarartistit.fi

Lisätiedot Lappeenrannan kesäteatterista:
www.lappeenrannankesateatteri.fi
www.facebook.com/lprkesateatteri