TAUNO PALOSTA JA ANSA IKOSESTA KERTOVA ILOINEN MUSIIKKINÄYTELMÄ VALTAA TURUN RUISSALON KANSANPUISTON KESÄTEATTERIN KESÄLLÄ 2024!

Tauno Palosta ja Ansa Ikosesta kertova laulukomedia valtaa Kansanpuiston kesäteatterin Turun Ruissalossa kesällä 2024. Tommi Soidinmäen ja Eeva Saarenpään tähdittämä Tauno ja Ansa -esitys näkee ensi-iltansa maanantaina 10. kesäkuuta ja jatkaa teatterin lavalla 15. elokuuta saakka.
Tauno ja Ansa -laulukomedian tarinassa eletään 1950-luvun Helsingissä. Nuori Ansa opiskelee laulunopettajaksi ja komea Tauno Palo käy töissä, näyttelee ja tekee elokuvia. Tauno Palon värikäs yksityiselämä tuo vauhdikkaita ja yllättäviäkin käänteitä ja tapahtumia, ja Ansa joutuu peliin mukaan. Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut, kuten Kulkurinvalssi, Mustat silmät, Potkut sain ja Laulava sydän kajahtavat laulukomediassa akustisen orkesterin tahdittamina.Esitys on hurmannut yleisönsä jo aiempina kesinä eri puolilla Suomea upeilla laulunumeroilla ja vaikuttavilla roolisuorituksilla. Tauno Palona esityksessä nähdään Tommi Soidinmäki ja Ansa Ikosena Eeva Saarenpää.
Tauno ja Ansa -laulukomedian on käsikirjoittanut ja ohjannut Juse Venäläinen.
Soidinmäen ja Saarenpään lisäksi mukana ovat Merja Kuisma, Liisa Karhu, Juse Venäläinen, Linnea Ahti ja Benjamin Ahti.
Paritanssi koreografia: Mikko Ahti
Äänitekniikka: Kari Lauronen

Esityksen kotisivut ja näytösaikataulu https://kansanpuistonkesateatteri.fi

Liput

Ryhmäliput (min. 10 hlö): [email protected]