TOM JONES (UK) AVAA DBTL-FESTIVAALIT TURUSSA TÄNÄ KESÄNÄ!

Suomen vanhin kaupunkifestivaali Down By The Laituri juhli viime vuonna näyttävästi 30-vuotista historiaansa ja tulee tänä vuonna jälleen entistä komeampana ja suurempana. Heinäkuun viimeiselle viikolle sijoittuva festivaali paisuu nyt nelipäiväiseksi. DBTL-festareiden vieraille esitellään tänä vuonna kotimaisten huippuartistien lisäksi Walesin tiikeri, Sir Tom Jones.

TOM JONES (UK) NOUSEE DBTL-FESTIVAALIEN ESTRADILLE KESKIVIIKKONA 25. HEINÄKUUTA
Tom Jones nähdään DBTL-festivaaleilla Turun Urheilupuiston yläkentällä festareiden avajaispäivänä keskiviikkona 25. heinäkuuta. Komean uransa aikana kaikkien tuntema walesilainen artisti on levyttänyt pitkän listan hittikappaleita, mm. Sexbomb, It's Not Unusual, She's A Lady, Deliah, Green Green Grass Of Home ja If I Only Knew.

- "DBTL-festivaali on hyvin tunnettu tapahtuma ympäri Suomen, mutta nyt meillä on ilo saada esittää artistikiinnityksenä maailmanluokan artisti Tom Jones. "Tompalla" on useita maailmanluokan hittejä ja minulla oli ilo päästä näkemään hänet konsertoimassa Singaporessa pari vuotta sitten. Täytyy myöntää, että äijä on melkoisen kovassa kunnossa niin fyysisesti, kuin lauluäänensäkin puolesta. Tom asui Singaporessa samassa hotellissa kuin oma seurueeni ja uima-altaalla tekemäni tiirailun pohjilta täytyy kyllä todeta miehen fysiikan olevan kohdillaan. Toista yhtä karismaattista esiintyjää saa tältä planeetalta etsiä. Tom on konsertoinut Turussa ennenkin ja on maininnut pitävänsä Turusta kovasti, joten on hienoa saada hänet jälleen Suomeen ja Turkuun", kertoo DBTL-festivaalien järjestäjä Henri Kulmala.

Festivaalien avajaispäivän täydentävät kotimaiset suursuosikit Virve Rosti ja Paula Koivuniemi, joista jälkimmäisen voisi olettaa lataavan ilmoille kaikkille tutun hittinsä Kun kuuntelen Tomppaa.

FESTIVAALEILLA NÄHDÄÄN JÄLLEEN KERRAN KOVIA KOTIMAISIA HUIPPUARTISTEJA
Down By The Laituri -festivaali tarjoilee jälleen kivikovan listan kotimaisia kärkiartisteja. Torstaina 26.7. lavalla nähdään Sanni, Popeda, Kaija Koo ja Neon 2. Perjantaina 27.7. estradille nousevat Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann, Michael Monroe ja Tuure Kilpeläinen. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 28.7. yleisön eteen nousevat Lauri Tähkä, Apulanta, Neljä Ruusua ja Laura Voutilainen.

- "DBTL-torstaissa, -perjantaissa ja -lauantaissa Urheilupuiston yläkentällä nähdään kovia kotimaisia artisteja. Torstai-illan avaa Sanni, joka tulee jälleen kerran olemaan yksi koko kesän kuumimmista artisteista. Kannattaakin tulla paikalle ajoissa, sillä Sanni aiheuttanee melkoisen yleisöryntäyksen jo heti alkuillasta. Torstaina illan päättää legendaarinen Popeda, joka osaa aina ottaa yleisönsä mahtipontisella keikkaohjelmistollaan. Hienoa saada paikalle myös Michael Monroe ja Lauri Tähkä, joilla molemmilla on huippuenergiset keikat. Tulevan kesän festivaalit päättää lauantaina Apulanta, joka tulee paikalle isommalla tuotantokokonaisuudella kuin koskaan ennen!" avaa Henri Kulmala festivaalien sisältöä.

SUOMEN LAADUKKAIMMAKSI FESTARIVIPIKSI KEHUTTU DBTL:N VIP-ALUE TARJOAA JULKKISKOKKI ANTTI VAHTERAN SUUNNITTELEMAN VIP-MENUN
Down By The Laituri -festivaali vei viime vuonna festivaali-vippien tason uusille mittasuhteille. Poikkeuksellisen laadukkaat tilat ja erinomainen julkkiskokki Antti Vahteran suunnittelema Golden VIP -menu saivat suuren suosion ja näin huippupalvelut sisältävät VIP-paketit myytiin jokaisen päivän osalta loppuun. Tälle vuodelle kaikkia osa-alueita viilattu entisestään ja kokonaispaketti on entistäkin kattavampi.

- "Down By The Laituri -festivaali tulee jälleen! Minulle on suuri kunnia päästä laatimaan Suomen parhaimmaksi festivaalivipiksi tituleeratun VIP-tilan juhlallinen Golden VIP -menu jälleen tänä vuonna. Päivittäin vaihtuva menu on suunniteltu asiakkaiden tarpeet yksityiskohtaisesti huomioiden ja tarjonta on monipuolista. DBTL-vieraat ansaitsevat unohtumattoman festivaalipäivän lisäksi laadukkaan ruokailukokemuksen, jota olen itse seurassanne paikan päällä toteuttamassa ja esittelemässä. Pöytä on katettu, tervetuloa!" kertoo DBTL:n VIP-menun suunnitellut Antti Vahtera.

DBTL:n VIP-alueen pöydistä on suora näkyvyys esiintymislavalle ja rajattu alue ulottuu aina lavan etuosaan asti. VIP-alueella on myös viihdyttävää erikoisohjelmaa ja artistihaastatteluja. Lisäksi tiloista löytyvät riittävien istuinpaikkojen lisäksi VIP-asiakkaiden käyttöön tarkoitetut juomamyyntipisteet, WC-tilat ja tupakointialue.

PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ALKAA PERJANTAINA 2. MAALISKUUTA - LOPPUVIIKON AJAN HUIPPUEDULLISET LIPUT
Lipunmyynti kesän festareille alkaa perjantaina 2. maaliskuuta klo 9. Tarjolla on päivälippujen ja päiväyhdistelmälippujen lisäksi Silver VIP -lippu ja ruokamenun sisältävä Golden VIP -lippu. Pääsylippujen myynnin alettua torstain, perjantain ja lauantain päivälippuja myydään 500 kappaleen rajoitettu Early Bird -erä puoleen hintaan. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_Festivaali