Tommi Läntinen Polarartistien edustukseen!

Upeaääninen ja karismaattinen Tommi Läntinen on kirjoittanut, esittänyt ja levyttänyt musiikkiaan jo yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Läntinen tarjoaa takuuvarmaa musiikkiviihdettä, joka saa paikallaolijat laulamaan ja tanssimaan esiintyjän mukana. Keikoilla kuullaan Läntisen suurimmat hitit kuten Via Dolorosa, Kevät ja minä, Jari ja minä, Rööperin kuu, Syvälle sydämeen sattuu, Satelliitti ja Villi ja vapaa ja monta muuta.

Tommi Läntinen esiintyy akustisesti sekä yksin että duona. Tommi Läntinen Band puolestaan saa keikkapaikan hyppimään innosta ehdan rockin tahtiin. Tommi esiintyy ilolla eri kokoisilla keikkapaikoilla ja yksityistilaisuuksissa ympäri Suomen.

Tommi Läntinen täyttää 60 vuotta 22.8.2019. Taitelijan 40+60 -juhlavuosi starttaa käyntiin artistin syntymäpäivänä, jolloin julkaistaan Tommi Läntisestä kertova kirja Ääretön ikävä - Ura ja elämä. Samana päivänä luvassa on myös kauan kaivattua uutta musiikkia artistilta.

Lokakuussa 2019 Tommi Läntinen Band lähtee kiertämään Suomea juhlavuoden keikkojen merkeissä. Ensimmäinen keikkapaikka on, missäs muuallakaan kuin, artistin synnyinkaupungissa Turussa. Sitä ennen juhlavuotta juhlistetaan ”mies ja kitara” -keikoilla, joissa Läntinen kertoo musiikin lomassa hittiensä syntymistä ja tarinoista näiden takaa.

Liekki palaa!

Www-sivut: www.tommilantinen.fi
Facebook: www.facebook.com/TommiLantinen
Instagram: www.instagram.com/tommilantinenofficial