Tommi Soidinmäen "Versotaan" -albumi on valittu Kuukauden Levyksi!

Tommi Soidinmäen albumi "Versotaan" on valittu radiotoimittajien toimesta Kuukauden Levyksi! Kyseinen albumi on otettu upeasti vastaan, ja sitä on myyty kiitettävästi heti ilmestyttyään. Levyltä kappaleet "Terveisii Pekka Poudalle" ja "Versotaan" ovat soineet tiuhaan eri radiokanavilla.

Soidinmäen uuden albumin tekijäjoukko on tuttu jo miehen aiemmilta albumeilta. Maki Kolehmainen on säveltänyt kymmenen biisiä, teksteistä vastaavat Sana Mustonen ja Antton Ruusunen, joka on myös levyn toinen tuottaja Toivo Hellbergin kanssa. Sovitukset ovat Makin, Hellbergin ja Ville Alajuuman käsialaa.

Tommin yhdeksäs albumi jatkaa edellisen albumin ja "Saunaralli"-hitin viitoittamalla tiellä. Se on sopiva sekoitus vauhdikkaita bailuhittejä ja muutamassa suvantovaiheessa puhuttelevia tekstejä.

Albumin coverit on valittu taiten 40 vuoden takaa. "Kyyneleet" on tullut tutuksi Kirkan esityksenä, "Olen saanut elää" on Reijo Taipaleen ohjelmistoa. Molemmat jättivät suomalaiselle iskelmätaivaalle suuren aukon, jonka täyttämistä kukaan ei ole vielä yrittänyt.

Tangokuningas Soidinmäki laulaa sävykkäästi omalla, tunnistettavalla äänellään, joka soi kauniisti kaikenlaisissa kappaleissa. Hänet valittiin Tangokuninkaaksi vuonna 2004 Seinäjoella. Vastakaiku-yhtyeen kanssa tehtävien laulukeikkojen ohella Tommi on nähty myös musikaaleissa. Soidinmäki on elokuussa "Kulkukoirat"-musikaalissa Kangasniemellä ja "Tauno ja Ansa" -musikaalissa Jyväskylässä.

Kuuntele "Versotaan"-albumi Spotifystä.