Uusi singlejulkaisu Tommi Läntiseltä!

Tommi Läntinen on julkaissut uutta musiikkia! "Maailman lapsi" on toinen single Tommin tulevalta sooloalbumilta, jota hän valmistelee paraikaa Gabi Hakasen Vallila Music Housen kanssa. Viime kesänä julkaistu levyn ensimmäinen single, Lauri Tähkän ja Timo Kiiskisen kirjoittama Meidän murusia on "Metsäjätti" -elokuvan loppukappale ja edelleen suosittu radiohitti.

Tommi on sanoittanut "Maailman lapsi" -kappaleen yhdessä poikansa Ilmari Läntisen kanssa. Kappaleen on säveltänyt Aki Sihvonen, joka toimii myös levyn musiikillisena tuottajana. Valoisan ja toivoa henkivän kappaleen ensiesitys on Ylen Olohuone -ohjelmassa tulevana lauantaina 30.1.2021 kello 21.10 TV1:llä ja Areenassa. Ohjelmassa kerrotaan Tommin monipuolista elämäntarinaa hänelle tärkeiden paikkojen, ihmisten ja biisien kautta.

Tommi viehättyi jo kappaleen ensimmäisestä demosta, jossa hän kertoi näkevänsä ihmiselämän, avaruuden ja tutkimusmatkailun. “Ilmari ehdotti kuitenkin, että kappale kertoisi tästä maailmasta, mikä tuntui heti paremmalta”, Tommi kertoi. “Kappaleessa lauletaan suurista peruskysymyksistä. Jokainen päivä on kuin uusi syntymä, jolloin saamme nousta seisomaan sekä kiipeämään ja kurkoittamaan taivaisiin. Tämä on Avaruusseikkailu 2021”, Tommi jatkaa.

Kuuntele "Maailman lapsi" -kappale tästä.