Uusi sinkkujulkaisu Yölinnulta: Maailma on kauneimmillaan

Koko kansan suosikkiyhtye Yölintu on jälleen julkaissut uutta musiikkia. Kaunis kappale kantaa nimeä Maailma on kauneimmillaan. Sävellyksen on tehnyt Iskelmä Gaalassa Vuoden musiikintekijänä palkittu Petri Somer, sanoittajana on monta menestystekstiä tehnyt Mikko Karjalainen. Tuottajana on Sampo Haapaniemi.

- "Todella hieno ja suuri rakkauslaulu isolla ärrällä. Kolmijakoinen tarina elämän yhteensaattamista ihmisistä, pienistä vastoinkäymisistäkin huolimatta", solisti Simo Silmu kertoo singlestä.

- "Teksti on kertomus rakkaudesta, joka hetkissä ja ensihuumassa elämisen jälkeenkin on säilyttänyt voimansa. Kun virheet on tehty ja nurjatkin puolet paljastettu, vierelle on silti jäänyt juuri hän, jonka kanssa kaikki oli tarkoituskin jakaa. Aina hamaan loppuun saakka", kertoo sanoituksen tehnyt Mikko Karjalainen.

Yölinnun albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta. Neljä vuotta sitten julkaistu edeltävä levy Minne maailma kuljettaa myi kultaa. Edellinen sinkkujulkaisu Ajopuu näki päivänvalon kesäkuussa 2017.

Yölintu on iskelmäkansan suursuosikki ja keulakuva Simo Silmun tunnistettava lauluääni on aina ollut iso osa lintujen soundimaailmaa. Yölintu juhlistaa vuonna 2018 mittavaa ja menestyksekästä 25-vuotista uraansa. Odotettu albumi julkaistaan 20.huhtikuuta.

MAAILMA ON KAUNEIMMILLAAN
Säv. Petri Somer
San. Mikko Karjalainen
Sov. Sampi Haapaniemi

Tuottaja: Sampo Haapaniemi

Yölintu:
Simo Silmu (laulu)
Joni Leino (rummut)
Jari Luostari (basso)
Jukka Harju (kitara)

Levy-yhtiö: www.universalmusic.fi

Kuuntele kappale Spotifystä.