Uutta musiikkia Charles Plogmanilta!

Yksi Suomen suosituimmista iskelmäartisteista ja Iskelmä-Finlandiallakin palkittu Charles Plogman tarjoilee pienen tauon jälkeen uutta musiikkia, kun kokenut artisti julkaisee uuden sinkun Tosta noin vaan. Jo vuodesta 1979 asti keikkaillut Plogman tekee vuosittain n. 120 keikkaa ja on saanut kolme kultalevyä sooloartistina ja yhden Charlies-yhtyeen ajoilta.

Charles Plogman menetti sydämensä musiikille jo 12-vuotiaana. Koulukavereiden kanssa perustettiin ensimmäinen bändi, Styrox, jonka riveissä monet soittimet, laulu ja musiikkilajit tulivat tutuiksi. Amore-orkesterin nimissä 1989 julkaistiin ensimmäinen äänite c-kasetilla, sen nimi oli ”För en trevlig danskväll” ja samaisena vuonna Amore pääsi myös kolmella kappaleella ”Dansbandsgala i Oravais” kokoelmaan. Vuonna 1990 Plogman siirtyi Stig Snickars -orkesterin laulajaksi.

Plogman on soololevyjensä myötä kavunnut suomalaisen iskelmämusiikin terävimpään kärkeen. Hän on keikkailut jo yli 25 vuotta ja aika on antanut hyvän vainun siitä, mitä yleisö keikkapaikoilla toivoo ja haluaa kuulla.

- "Ensi vuonna olen ollut 40 vuotta estraadeilla, joten myös juhlavuosi lähestyy. Se kuuluu myös musiikissa - tarjolla on uudenlaista, mutta samalla myös tuttua. Haluan tehdä tätä kaikkea intohimolla ja hyvin. Hyvä tunne aina korostuu, kun teen uutta musiikiia. Uutta musiikki on ollut sovittamassa ja studiossa on häärännyt minun kuvioissani uusi tekijä, Janne Hyöty. Hän on monien suurien hittien takana", kertoo Charles Plogman.

UUNITUORE JULKAISU: TOSTA NOIN VAAN

- Liekki ja rakkauteni musiikkiin on vain syventynyt. Oli pitkästä aikaa taas kiva säveltää ja tehdä musiikkia mainiolle kuulijaryhmälleni. Uuden kappaleen idea lähti hokemasta ”Tosta noin vaan”. Se kertoo pilke silmäkulmassa miten kaikki tänä päivänä mukamas tapahtuu niin helposti. Meillä on kuitenkin kepeä ja kevyt lähestyminen aiheeseen. Don’t worry, be happy -asenteella", päättää Charles.

Charles Plogman - Tosta noin vaan (3:20)
Säv: Charles Plogman
San: Lasse Wikman
Sov: Janne Hyöty

Tuotanto: Meir Music

Kuuntele kappale Spotifystä...