Uutta musiikkia Lumotulta Apinalta!

"Neljän ruuhkaan eksyneille" on kunnianosoitus ja tsemppibiisi kaikille meille, joista välillä tuntuu siltä, että arki painaa päälle kovaa eikä pää meinaa pysyä perässä.

Biisin tarina ryhtyi muodostumaan kun laulun kirjoittajat Markus Ala-Kauhaluoma ja Tuomas Pihnala pähkäilivät omien ja ystäviensä navigointia ruuhkavuosien seassa. Syntyi halu tuoda vertaistukea kaikille lukemattomille neljän ruuhkassa tarpoville. Biisin ydin on muistuttaa, että te ette ole yksin!

Melodisesta ja tarttuvasta suomipopista tunnettu Lumottu Apina on työstänyt uusia biisejä studiolla Turussa. Yhtye solmi alkuvuodesta keikkamyyntisopimuksen Polartuotanto Oy:n kanssa, ja uutta materiaalia onkin jo kuultu kevään ja kesän keikoilla. Yhtye julkaisee tulevan syksyn ja talven aikana kolmen singlen sarjan uutta musiikkia, joista "Neljän ruuhkaan eksyneille" on ensimmäinen julkaisu. Yhtyeen debyyttilevyltä julkaistut singlet "Emily", "Tyttö, joka saaressa käy" sekä "Valoa vasten, yötä pitkin" ovat nauttineet mukavasti radiosoitosta ja yhtyeen tavoite onkin uudella kappaleella tavoittaa entistä laajempi yleisö.

Kuuntele kappale Spotifystä!