Virve Rosti & Freeman - Menneisyyden Vangit 30 vuotta -juhlakonsertti lokakuussa!

Menneisyyden Vangit -yhtyeen perustamisesta on vierähtänyt 30 vuotta. Tämän kunniaksi Helsingin Kulttuuritalolla kuullaan perjantaina 8. lokakuuta yhtyeen perustajajäsenten, Virve Rostin ja Freemanin, Menneisyyden Vankien juhlakonsertti.

Menneisyyden Vangit perustettiin vuonna 1991, kun Virve Rosti ja Freeman tapasivat sattumalta. Tästä lähti käyntiin kaksikon jo 30 vuotta kestänyt yhteinen matka musiikin parissa.

Perjantaina 8. lokakuuta järjestettävässä Kulttuuritalon konsertissa kuullaan niin Virve Rostin kuin Freemanin soolouran hittibiisejä kuin tietenkin myös Menneisyyden Vankien yhteistuotantoa.

- "Kunnon juhlalla kuuluu olla juhlavat puitteet. Helsingin Kulttuuritalolla tulee kuhisemaan "Menkkareita" ja heidän kavereitaan niin lavalla kuin juhlasalin puolella. Illasta tulee ikimuistoinen iloittelu - voitte olla varmoja siitä, Käenpesän yli Chicagoon! Saa laulaa mukana ja tömistellä, aikuisiahan tässä ollaan", lupaa Freeman viiksiensä takaa.

- "Tule sinäkin mukaan! Charlie Brown ajaa edelleen Tandemilla - vaikka Sata Salamaa iskisi tulta!" vakuuttaa Virve “Vicky” Rosti.

· Lipunmyynti: www.lippu.fi (alkaa keskiviikkona 24.3. klo 9)
· Liput: alk. 39 €