Vuoden Tanssittaja 2019 -palkinto Tommi Soidinmäelle!

Lavakauden 30. päättäjäiset vietettiin viikko sitten perinteiseen tapaan Tampereella, Sokos Hotel Tornissa. Paikan päälle oli saapunut runsaasti laulajatähtiä sekä tanssi- ja festivaalijärjestäjiä.

Yksi tavoitelluimista palkinnoista on "Vuoden tanssittaja" -titteli, jonka tänä vuonna nappasi suosittu laulaja ja näyttelijä Tommi Soidinmäki. Tommi on saanut paljon kiitosta kuluneiden parin viime vuoden ajalta mm. hänen ja bändinsä Vastakaiun lavaesiintymisestä ja laajasta ohjelmistostaan.

- "Olen todella otettu tästä tunnustuksesta, koska olen bändini kanssa tehnyt paljon töitä yhteisen ja persoonallisen soundimme ja ohjelmistomme eteen. Tuntuukin erittäin hyvältä vastaanottaa tällainen palkinto!", Tommi kiittelee.

- "Pitkäjänteinen ja rehellinen työmme on saanut hyvän vastaanoton kentällä ja yleisö on antanut paljon positiivista palautetta. Tästä olen tavattoman onnellinen!", Soidinmäki päättää.

Menestyksen yhtenä suurena vaikuttavana tekijänä on ollut varmasti myös Soidinmäen ja Helsinki Recordsin toimitusjohtajan, Aikakoneestakin tutun säveltäjän Maki Kolehmaisen yhteistyö. Kuluneen parin viime vuoden aikana lähes kaikki Tommin uudet singlet ovat nousseet radiohiteiksi. Tommin uusista hiteistä mainittakoot mm. "Päivä jälkeen sen", "Kartta", "Likapyykki", "Ääretön", "Sydän sydämessä" ja "Saunaralli", joka valittiin viime vuonna samaisessa tapahtumassa Vuoden tanssihitiksi 2018. "Saunaralli" jyrää edelleen mm. "Tätä suomi tanssii" -listalla jolla se on viihtynyt jo huimat 63 listaviikkoa.

Tommin loppuvuosikin näyttää varsin hektiseltä; marraskuussa hänet voi nähdä mm. "Soidinmenot" -pikkujoulurevyyssä Salon Provinssiteatterissa sekä suositulla "Tangon Seitsemän Veljestä" -konserttisalikiertueella. Lisäksi joulukuussa Tommi kiertää useammalla joulukonserttikiertueella, mm. yhdessä Aikakoneestakin tutun Sanin kanssa.