Yövy Original Sokos Hotel Vantaan huoneessa numero 105!

Ohjelmatoimisto Polarartistit Oy on ollut vahvasti mukana Original Sokos Hotel Vantaan koko historian, kehittämässä ja toteuttamassa live-viihteen tarjontaa. Yhdessä osaavan henkilöstön kanssa hotellista on luotu maamme johtava elävän musiikin viihdekeidas.

On tosiasia, että viihde- ja iltaravintolan pitkäkestoisin konsepti on hyvä ja haluttuun asiakas-segmenttiin sopeutettu elävä musiikki. Sillä saadaan sanansa mukaisesti elävöitettyä ja luotua tunnelmaa illasta, viikosta ja vuosikymmenestä toiseen. Polarartistit Oy on elävään musiikkiin ja viihteeseen keskittynyt kokonaistaltaisia konsepteja ja suunnittelua, sekä toteutusta tarjoava ohjelmatoimisto, ja siksi sopii oivallisesti Original Sokos Hotel Vantaan kumppaniksi täyttämään hotellin vaatimukset.

Ammattitaidolla valitulla elävällä musiikilla ja huippuartisteilla on saatu Original Sokos Hotel Vantaasta ja sen ravintola Tulisuudelmasta Suomen ykköspaikka, magneetti, jossa on aina vauhdikas meno ja huippubileet taattu.

Original Sokos Hotel Vantaan huone numero 105 kunnioittaa hienosti suomalaista moni-ilmeistä iskelmä-, pop-, rock- ja elävää musiikkia, sekä sen voimaa ihmismieliin.

Lue lisää ja varaa huone: www.sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-vantaa