Simo Silmun 40 v. Juhlakonsertti syyskuussa Turussa

- Ainutlaatuinen konsertti nähdään Turun konserttitalolla lauantaina 30.9.2017
- Solistina 40 vuotta täyttävä Simo Silmu
- Orkesterina Yölintu-yhtye juhlakokoonpanossa
- Ensi vuonna tulossa Yölinnun 25 vuotta kestäneen matkan kunniaksi juhlallinen konserttikiertue ympäri Suomen

Huippusuositun Yölintu-orkesterin keulakuva Simo Silmu täyttää elokuussa 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Turun konserttitalolla nähdään ainutlaatuinen konsertti.

Juhlakonsertissa kuullaan Yölintu-orkesterin suosituimpia kappaleita vuosien varrelta. Säestyksestä vastaa luonnollisesti Yölintu, joka on rakennettu konserttia varten arvokkaaseen monimiehiseen juhlakokoonpanoon.

- "Olen nähnyt ja kokenut kotimaisen iskelmämusiikin rintamalla ja keikkapaikoilla jo yhtä ja toista. Nyt kun tulen "miehen ikään" ja täytän 40 vuotta, ajattelin että olisi oikea aika tehdä välitilinpäätös ja pitää arvokas juhlakonsertti", kertoo juhlakalu Simo Silmu.

- "Tämä juhlakonsertti on toiveiden täyttymys ja hyvä varaslähtö Yölintu-orkesterin 25-vuotisjuhlavuodelle, joka koittaa jo ensi vuonna. Tuolloin luvassa onkin koko Suomen kattava juhlakonserttikiertue, jonka yksityiskohtia avaamme myöhemmin", Silmu paljastaa.

- "Nyt on kuitenkin luvassa vain yksi juhlakonsertti, joka nähdään Turun konserttitalolla lauantaina 30. syyskuuta. Tervetuloa kaikki mukaan!" Simo päättää.

SIMO SILMU 40 V. JUHLAKONSERTTI
· Lauantai 30.9.2017
· Turun konserttitalo
· Konsertti alkaa klo 19

LIPUNMYYNTI
· Liput 34,- (+ palvelumaksu)
· Ennakkomyynti: www.lippu.fi

YHTEYSTIEDOT
Konsertin järjestää Polarartistit Oy
Konsertin markkinointi- ja tiedotusvastaava: Lauri Ruotsalo, [email protected], p. 050 536 1016