: Nicklas Grönholm Duo

Nicklas Grönholm Duo

Nicklaksen duokaverina on aina pitkänlinjan ammattimuusikko, joka kitaran soiton lisäksi myös laulaa. Kyseessä on kahden miehen bailubändi.

Duo hoitaa musiikkipuolen pilke silmäkulmassa, niin häissä kuin missä tahansa juhlassa tai tilaisuudessa. Tämä orkesteri on juuri oikea niihin tilaisuuksiin, johon tarvitaanlaadukasta bailu-ja/tai tanssimusiikkia. Silmät suljettuna kuunneltaessa duo kuulostaa aivan kuin lavalla olisi iso bändi.

Illan aikana soi Suomipop käsikädessä ulkomaisten suosikkihittien kanssa. Treenatut stemmalaulut takaavat että kappaleetsaavat vielä enemmän täyteläisyyttä. Duo on saanut poikkeuksetta loistavaa palautetta. Ohjelmistoon ja laitteistoon on panostettu tosissaan ja sen kyllä huomaa. Duo pystyy hoitamaan vaikka koko illaksi bile-, disco-,pop/rock- musiikkia tai vaihtoehtoisesti perinteikkäämpää tanssittavaa musiikkia.

Monesti sopiva sekoitus perinteistä musiikkia ja vauhtimusiikkia on toiminut monessa eri juhlissa. Pojat sopivat niin pieniin kuin isoihinkin juhliin. Rentoa meninkiä löytyy lavalta ja positiivinen asenne sekä asioiden hoito ajallaan sisältyy pakettiin. Koska duo räätälöi esiintymisen tilaisuuden mukaan, hinnasta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Nicklas Grönholm Duo ei kilpaile hinnalla, vaan laadulla ja ammattitaidolla.