Ensi kesän DBTL-festivaalien ensimmäiset esiintyjät julkaistu!

Down By The Laituri -festivaali teki kesällä 2019 oman uuden yleisöennätyksensä, kun festivaaleilla vieraili yhteensä yli 25 000 silmäparia. Uusi festivaalualue Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa toimi erinomaisesti ja yleisöpalaute on ollut poikkeuksellisen positiivista. Tulevana kesänä DBTL-festivaalit juhlitaan torstaista lauantaihin 23.-25. heinäkuuta.

ENSIMMÄISET ESIINTYJÄT ON JULKAISTU
Vuoden 2020 DBTL-festivaaleilla nähdään jälleen pitkä lista upeita artisteja. Ensimmäiset julkaistut esiintyjät ovat parhaillaan yksi kotimaan suosituimmista artisteista Lauri Tähkä, melodista metallimusiikkia soittava maailmankuulu suomalaisyhtye Sonata Arctica, muun muassa maailmanhiteistä "Forever Young" ja "Big in Japan" tunneettu saksalaisyhtye Alphaville ja kotimaiset kestomenestyjät Kaija Koo ja Popeda. Loput tapahtuman esiintyjät julkaistaan alkukeväästä.

- "Viime vuoden DBTL-juhla oli menestys ja tapahtuman aikana olimme sitä mieltä ettei tästä enää voi paljonkaan paremmaksi laittaa. Parin viikon kuluttua tapahtuman jälkeen löysimme kuitenkin useampiakin pieniä ja vähän suurempiakin asioita, jotka voitaisiin tehdä paljonkin paremmin. Nyt kun olemme yhden vuoden harjoitelleet Tuomiokirkon kupeessa, voidaan ensi kesältä odottaa vieläkin ikimuistettavampaa elämystä! Yritämme vielä parantaa jokaisella sektorilla ja muun muassa artistikattaus tulee olemaan selkeästi viime vuotta monipuolisempi ja mielenkiintoisempi. Pianhan tämä kaamos jo vaihtuu kevääksi ja festivaalit lähestyvät", kertoo DBTL-festivaalien järjestäjä Henri Kulmala.


Huippusuosittu Lauri Tähkä esiintyi vuoden 2019 DBTL-festivaaleilla. Kuva: Valtteri Hentilä / DBTL 2019

BLACK FRIDAY -KAMPANJA ISKEE KOLMEN PÄIVÄN PÄÄSYLIPUN HINTAAN
Alunperin Yhdysvalloista Eurooppaan rantautunut ja viime vuosina suuren suosion myös Suomessa saanut Black Friday -ostospäivä iskee tänä vuonna myös DBTL-festivaalien pääsylipun hintaan. Kolmen päivän lipun saa huomattavan edulliseen 89 euron hintaan, normaalihinnan ollessa 149 euroa. Kampanja on voimassa vain Black Friday -päivänä, perjantaina 29. marraskuuta. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä.

- "Ihmiset ovat nykypäivänä hintatietoisia ja osaavat seurata tuotteiden hintojen kehitystä ja erinäisiä kampanjoita. Maailmalla suuren suosion saaneen Black Friday -päivän perusidea on tarjota merkittäviä tarjouksia halutuista tuotteista. Me haluamme toimia tämän ideologian mukaisesti ja siksi tarjolla on nyt suositut kolmen päivän liput erityisen edulliseen hintaan", kuvailee DBTL-festivaalien markkinointi- ja viestintäpäällikkö Lauri Ruotsalo.

Kampanjahintaiset liput tulevat myyntiin torstain ja perjantain välisenä yönä klo 00.00. Pääsyliput DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster.

Lisätietoa DBTL-festivaaleista:
www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_Festivaali