Tuikkikaa, oi joulun tähtöset -kirkkokonsertit hurmaavat marras-joulukuussa!

Joulunajan rauhaisaan tunnelmaan on hyvä siirtyä tyylikkäässä "Tuikkikaa, oi joulun tähtöset" -kirkkokonsertissa, joita järjestetään tulevana talvena kolme kappaletta: Helsingissä, Turussa ja Espoossa. Kolmen upeaäänisen solistin, Tomi Metsäkedon, Karoliina Kallion ja Amadeus Lundbergin ympärille rakennetut kirkkokonsertit kuljettavat meidät kauniiseen talveen ja lämpimään joulunaikaan. Tunnelmallisissa konserteissa kuullaan tuttuja ja rakastettuja kotimaisia joululauluja, kuten "Sylvian joululaulu" ja "Sydämeeni joulun teen" ja lisäksi muutama helmi maailmalta, kuten esimerkiksi "White Christmas" ja "Walking in the Air".

- "On mahtavaa päästä laulamaan duettoja ja yhteisnumeroita näin hienojen, tuttujen solistien kanssa. Karoliinan kanssa teimme vuosia sitten yhteisen joulukirkkokonserttikiertueen ja Amadeuksen kanssa olemme tehneet useita yhteisiä konsertteja, mutta emme vielä joulukonsertteja. Odotan innolla näitä "Tuikkikaa, oi joulun tähtöset" -konsertteja", kertoo Tomi Metsäketo.

Karoliina Kallio kertoo odottavansa innolla varsinkin yhteiskappaletta "The Prayer", joka on erityisesti jäänyt hänen mieleensä edellisestä Tomin kanssa yhdessä tehdystä konserttikiertueesta.

- "Kirkossa on varsinkin joulunaikaan erityisen ihana tunnelma ja näistä konserteista joulu taas alkaa", kuvailee Karoliina.

Amadeus Lundberg toteaa olevansa jouluihmisiä. Joulutunnelma tulee ihanista jouluvaloista, lumesta, ja etenkin joululauluista upeissa kirkoissa.

- "Olen konsertoinut monissa eri tilaisuuksissa ja monissa eri paikoissa, mutta täytyy myöntää, että kirkoissa joulunaikaan on ihan oma tunnelmansa", kertoo Amadeus.

Konsertin säestyksestä vastaa Jukka Nykänen.

TUIKKIKAA, OI JOULUN TÄHTÖSET -KONSERTTI
· la 30.11. Helsinki, Kallion kirkko
· ma 2.12. Turku, Mikaelinkirkko
· la 14.12. Espoo, Espoonlahden kirkko

Konsertit alkavat klo 19.

LIPUNMYYNTI
· Liput 34,- (+ palvelu- ja toimituskulut)
· Ennakkomyynti: LIPPUPISTE (www.lippu.fi)

YHTEYSTIEDOT
Konserttikiertueen järjestää Polartuotanto Oy.
Konserttikiertueen markkinointi- ja tiedotusvastaava: Lauri Ruotsalo, [email protected], p. 050 536 1016