Turun parhaat pikkujoulushowt nähdään uudistuneessa Sigyn-salissa!

Turun parhaat pikkujoulushowt nähdään uudistuneessa Sigyn-salissa! Tarjolla on viisi erilaista show-kokonaisuutta.

VILPERIN PERIKUNTA
Vilperin Perikunta on turkulainen humoristista iskelmämusiikkia esittävä yhtye, joka on aloittanut musisoinnin jo vuonna 1992. Heidän tunnetuimpia kappaleitaan ovat ”Turkulainen Helsingis”, ”Piirimyyjä” ja ”Tervetuloa länteen Andrej”. Luvassa on vauhdikas ja viihdyttävä ilta!

PETE POSKIPARTA
Pete Poskiparran Mentalisti 3.0 muuttaa käsityksesi mahdottomasta! Esitys on mieletön tykitys mielen ihmeitä, mahdottomia tapahtumia ja hersyvän hauskaa komiikkaa. Koko valloittavan persoonansa peliin heittävä mentalisti lukee yleisönsä ajatuksia, leikkii intuitiolla, syöttää illuusioita korvien väliin ja kokeilee, miten harjaantuneen muistin rajoja. Show´ssa mukana edellisten Peten esitysten kovimmat ja hauskimmat osuudet uudelleen sovitettuina ja teroitettuina sekä koko joukko kokonaan uusia, käsin poimittuja ihmeitä, jotka saavat pääsi pyörälle. Tätä ei voi tarkemmin selittää, tämä pitää itse kokea!

TOMMI LÄNTINEN ACOUSTIC TRIO
Upeaääninen ja karismaattinen Tommi Läntinen on kirjoittanut, esittänyt ja levyttänyt musiikkiaan jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Läntinen tarjoaa takuuvarmaa musiikkiviihdettä, joka saa paikallaolijat laulamaan ja tanssimaan esiintyjän mukana. Keikoilla kuullaan Läntisen suurimmat hitit kuten "Via Dolorosa", "Kevät ja minä", "Rööperin kuu", "Syvälle sydämeen sattuu", "Satelliitti" ja "Villi ja vapaa" ja monta muuta. Pikkujouluohjelmansa Tommi esittää yhdessä kahden muusikkoystävänsä kanssa.

VIRVE ROSTI & FREEMAN ACOUSTIC
Virve Rostin ja Freemanin laulajan ura on kummallakin alkanut jo 70-luvulla. Jo yli kymmenen albumia äänittäneen Virven hittejä ovat "Kun chicago kuoli", "Tuolta saapuu Charlie Brown", "Oon voimissain" ja "Sata salamaa". Freemanin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. "Ajetaan tandemilla", "Kaksi lensi yli käenpesän" ja "Osuuskaupan Jane". Akustisesti esitetty kaksikon ilta sisältää upeita tunnelmapaloja vuosikymmenten varrelta!

DIVET SHOW
Divet Show on Suomen palkituimman dragartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Show on ollut erittäin kysytty jo 10 vuoden ajan, takana hurjat yli 2000 showta. Katso trailer-linkistä esittelyvideo showsta ja tilaa tapahtumaasi yhdellä kertaa hurja tähtikavalkadi!

PIKKUJOULUKAUDEN 2021 OHJELMA
- Pe 19.11. VILPERIN PERIKUNTA
- La 20.11. PETE POSKIPARTA
- Pe 26.11. TOMMI LÄNTINEN ACOUSTIC TRIO
- La 27.11. VIRVE ROSTI & FREEMAN ACOUSTIC
- La 4.12. VILPERIN PERIKUNTA
- Pe 10.12. PETE POSKIPARTA
- La 11.12. DIVET SHOW

Ohjelmat alkavat klo 19.

* * *

LIPUT: 36 € (+ palvelumaksu)
Ennakkomyynti: www.lippu.fi

* * *

SIGYN-SALI
Linnankatu 60
Turku

* * *

Sigyn-salin pikkujoulukauden ohjelmat järjestää Polartuotanto Oy.