Turun parhaat pikkujoulushowt nähdään uudistuneessa Sigyn-salissa!

Turun parhaat pikkujoulushowt nähdään uudistuneessa Sigyn-salissa! Tarjolla on kolme erilaista show-kokonaisuutta.

VILPERIN PERIKUNTA
Vilperin Perikunta on turkulainen humoristista iskelmämusiikkia esittävä yhtye, joka on aloittanut musisoinnin jo vuonna 1992. Heidän tunnetuimpia kappaleitaan ovat ”Turkulainen Helsingis”, ”Piirimyyjä” ja ”Tervetuloa länteen Andrej”. Luvassa on vauhdikas ja viihdyttävä ilta!

PETE POSKIPARTA
Pete Poskiparran Mentalisti 3.0 muuttaa käsityksesi mahdottomasta! Esitys on mieletön tykitys mielen ihmeitä, mahdottomia tapahtumia ja hersyvän hauskaa komiikkaa. Koko valloittavan persoonansa peliin heittävä mentalisti lukee yleisönsä ajatuksia, leikkii intuitiolla, syöttää illuusioita korvien väliin ja kokeilee, miten harjaantuneen muistin rajoja. Show´ssa mukana edellisten Peten esitysten kovimmat ja hauskimmat osuudet uudelleen sovitettuina ja teroitettuina sekä koko joukko kokonaan uusia, käsin poimittuja ihmeitä, jotka saavat pääsi pyörälle. Tätä ei voi tarkemmin selittää, tämä pitää itse kokea!

DIVET SHOW
Divet Show on Suomen palkituimman dragartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Show on ollut erittäin kysytty jo 10 vuoden ajan, takana hurjat yli 2000 showta. Katso trailer-linkistä esittelyvideo showsta ja tilaa tapahtumaasi yhdellä kertaa hurja tähtikavalkadi!

PIKKUJOULUKAUDEN 2021 OHJELMA
- Pe 19.11. VILPERIN PERIKUNTA PERUTTU
- La 20.11. PETE POSKIPARTA
- Pe 26.11. TOMMI LÄNTINEN ACOUSTIC TRIO PERUTTU
- La 27.11. VIRVE ROSTI & FREEMAN ACOUSTIC PERUTTU
- La 4.12. VILPERIN PERIKUNTA
- Pe 10.12. PETE POSKIPARTA
- La 11.12. DIVET SHOW

Ohjelmat alkavat klo 19.

* * *

LIPUT: 36 € (+ palvelumaksu)
Ennakkomyynti: www.lippu.fi

* * *

Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti yli 50 hengen yleisötilaisuuksiin kohdistuu rajoituksia 16. joulukuuta asti. Tästä johtuen Sigyn-salin pikkujouluiltoihin saapuvilta asiakkailta tarkastetaan koronapassi salin sisäänkäynnillä. Koronapassin tarkastamisen yhteydessä passin esittäjää pyydetään esittämään myös henkilöllisyystodistuksensa. Tällä järjestelyllä mahdollistamme tapahtumien järjestämisen turvallisesti ja vastuullisesti.

* * *

SIGYN-SALI
Linnankatu 60
Turku

* * *

Sigyn-salin pikkujoulukauden ohjelmat järjestää Polartuotanto Oy.