Uutta musiikkia Tommi Soidinmäeltä!

Laulaja ja näyttelijä Tommi Soidinmäki julkaisee uuden odotetun singlensä "Versotaan". Kappale on samalla tulevan 8. albumin nimikkoraita! Koronaviruspandemian johdosta albumin julkaisua on jouduttu jo useampaan otteeseen siirtämään, mutta tulevana kesänä se vihdoin julkaistaan 30.6. - tarkalleen ottaen samana päivänä kun Lappeenrannan kesäteatterissa on Krokotiilirock-näytelmän ensi-ilta, jossa Tommilla on yksi päärooleista.

"Versotaan"-kappale on ajankohtainen - kuinka pieniä me ihmiset olemmekaan tämän kaiken keskellä ja kuinka meidän tulisi auttaa ja arvostaa toinen toisiamme: "Voidaan olla kaikki montaa mieltä, silti taivalletaan samaa tietä. Täällä kaikki kuljetaan ja versotaan!". Kappale tulee jatkamaan Tommin tyylikästä iskelmä/pop-linjaa ja siitä povataankin jatkoa Soidinmäen menestyslevytyksien joukkoon. Aiemmista koko kansan biiseistä mainittakoot "Päivä jälkeen sen", "Soronoo", "Laulu joutsenien", "Vahvemmaksi", "Iskelmä ja kesä" sekä "Saunaralli".

Tommin kanssa uutta levyä on tuttuun tapaan ollut tuottamassa Helsinki Recordsin toimitusjohtaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen.