Tommi Soidinmäeltä uusi kolmen kappaleen jouluinen "Sydämen lahjat" -EP-levy!

Tommi Soidinmäki on julkaissut lähestyvän joulun kunniaksi uuden "Sydämen lahjat" -nimeä kantavan jouluisen EP-levyn!

Levyn nimikkokappale "Sydämen lahjat" on aivan uusi ja nopeatempoinen jouluhenkinen pop-kappale.

- "Olemme rakentaneet ja hionneet nykyistä musiikillista soundiani huolella ja tarkkaan, kohti sitä miltä haluan kuulostaa vuonna 2020! Sydämen lahjat -kappaleessa on vahvasti mukana myös kansainvälisiä tuulia. Hieman Coldplay-tyyppistä tunnelmaa. Halusin myös positiivisia sävyjä meidän kauniiden melankolisten joululaulujemme joukkoon. Aina ei tarvitse lahjoja, vaan riitttää kun kaksi ihmistä jakaa joulun yhdessä. Vahva rakkauslaulu", kuvailee Tommi Soidinmäki uutta julkaisuaan.

Levyn toinen kappale "Taivas sylissäni" edustaa lainamateriaalia, josta Tommi on rakentanut hienon itsensä näköisen version.

- "Jo vuodesta 2006 olen saanut kiertää Joulun hiljaisuus -konserttikiertueillani ympäri Suomea. Tänäkin vuonna teen toistakymmentä konserttia kirkkoihin sekä konserttisaleihin. "Taivas sylissäni" on ollut yksi toivotuimmista konsertikappaleista; laulu on myös yksi omista henkilökohtaisista suosikeistani", kertoo Tommi.

Myös levyn kolmas kappale "Tähtiyö" on jo entuudestaan tuttu, mutta saanut nyt uuden sovituksen.

- "Tätä kappaletta kuuntelin jo nuorena poikana C-kasetilta. Olen ollut aina kiinnostunut avaruudesta, tähdistä ja planeetoista, joten jo ehkä siksikin tekstinsä puolesta tämä lukeutuu omiin uudemman joulumusiikin suosikkeihin", avaa Tommi kappaleen sisältöä.

Soidinmäki kiertää parhaillaan Suomea "Joulun hiljaisuus" -konserttikiertueen merkeissä. Nyt jo peräti 12. kerran nähtävä menestyskiertue on vuosittain saavuttanut useita tuhansia kuulijoita ympäri Suomen!

Sydämen lahjat -EP on myynnissä sekä konserttikiertueella että verkkokaupassa osoitteessa www.tommisoidinmaki.com/kauppa.