: Lasse Norres

Lasse Norres

Suomalaisen viihteen ja viestinnän veteraani Lasse Norres on asenteeltaan elämänmyönteinen, välitön, huumorintajuinen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen, jonka kaveri- ja kontaktiverkosto on uskomattoman suuri.

Hänen pitkä elämänkokemuksensa ja laaja ja monipuolinen tietämyksensä suomalaisesta liike-elämästä, politiikasta ja kulttuurista näkyvät vakuuttavana yleissivistyksenä.

Aikoinaan 1980-luvulla mm. Dingo-yhtyeen managerina kaikelle kansalle median välityksellä tutuksi tullut Lasse Norres nähtiin myös mm. Pertti "Spede" Pasasen tuottamassa "Tee-se-itse-TV" -ohjelmassa yhdessä Arja Korisevan ja "Tuuliviiri"-nimisessä televisio-ohjelmassa yhdessä Sanna Kyyhkysen kanssa.

Radion puolella Lasse Norres on toiminut mm. Radio Stadin ja Radio Nostalgian sympaattisena aamujuontajana.

"Siviilissä" erilaisista viestintä- ja tiedotusprojekteista (mm. American Car Show, Finnhits, Dannyn ja Jari Sillanpään konserttikiertueet) vastaava Lasse Norres on vuosien varrella toiminut lukemattomien massatapahtumien (mm. Elämä Lapselle -konsertti, Seinäjoen Vauhtiajot, Lahden Sävel, Lahden Yöt, Back To The Sixties, Kirkan Juhlakiertue) ja monien erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien juontajana.

Lasse Norres on helposti lähestyttävä ja sanavalmis, työhön kuin työhön perehtyvä ja perusteellisesti valmistautuva konkari, joka ei toimissaan jätä sattumalle sijaa!