Uutta musiikkia Tommi Soidinmäeltä!

Vuosi 2019 on ollut Tommi Soidinmäen uran yksi parhaimmista vuosista. Kesäkuussa julkaistusta "Sydän sydämessä" -biisistä napsahti kultalevy, kesään mahtui yli 75 esiintymistä , käsittäen festari- ja lavakeikkoja, ja mahtuipa mukaan myös pari päärooliakin! Lisäksi mies julkaisi kaksi uutta korusarjaa: "Sydän sydämessä" sekä "Ikuisuus". Kyseiset korusarjat ovat Suomen myydyimpien korujen joukossa yhä edelleen. Palkittiinpa Tommi myös syyskuussa arvostetulla "Vuoden tanssittaja 2019" -palkinnolla!

Monipuolisena laulajana ja näyttelijänä tutuksi tullut Tommi julkaisee 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lisää uutta musiikkia; biisi kantaa nimeä "Vahvemmaksi".

- "Tilasin HERE Musicin toimitusjohtajalta ja säveltäjältä Maki Kolehmaiselta ns. jatko-osa biisin "Päivä jälkeen sen" -hitille. Olen saanut satoja viestejä faneilta ja kuulijoilta, kuinka edellä mainittu biisi on antanut voimaa moniin eri elämän tilanteisiin. Se tuntuu todella hyvältä, että voi auttaa eri biisien kautta. Jotkut viestit ja kirjeet ovat olleet todella pysäyttäviä. Tekijätiimi onnistui mielestäni jälleen täydellisesti, sain sen mitä toivoin!", Tommi kertoo innostuneena.

- "Erityisesti pidän jälleen Sana Mustosen vahvasta tekstistä jota tukee Makin slaavilailen, kaunis melodia - juuri minun näköiseni biisi", kuvailee Soidinmäki uutta julkaisuaan.

Viimeisin, kesällä julkaistu "Likapyykki" on soinut tiuhaan eri radiokanavilla; biisi on edelleen mm. paikallisradioiden Radio Top 20 - listalla. Menestyksellinen yhteistyö HERE Musicin toimitusjohtajan ja säveltäjän Maki Kolehmaisen kanssa on tuottanut viimeisen parin vuoden aikana Tommille jo useita hittikappaleita; mm. "Saunarallin", "Päivä jälkeen sen" sekä "Kartan". Menestys näkyy keikoillakin.

- "Yleisömäärät ovat huimasti kasvaneet. Yksi tärkeä huomio on ollut nuorison mukaantulo keikoillemme, jota pidän todella tärkeänä uran jatkuvuuden kannalta", hyväntuulinen Tommi kertoo.

Marras- ja joulukuussa Tommin voi nähdä pääosassa Salon Teatteri Provinssin pikkujoulurevyyssä "Soidinmenot". Lisäksi Soidinmäki lähtee suurelle konserttisalikiertueelle: "Tangon seitsemän veljestä". Kaiken tämän lisäksi Tommi ja Vastakaiku-orkesteri tekevät mm. yhteiskiertueen Aikakoneestakin tutun Sanin kanssa ("Joulun tähdet").

Kuuntele uusi "Vahvemmaksi"-kappale Spotifystä.