Ystävänpäivän suuri tango- ja viihdekonsertti Hämeenlinnassa 14. helmikuuta

Ystävänpäivänä, torstaina 14. helmikuuta järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla neljän upean solistin juhlallinen tango- ja viihdekonsertti. Estradille nousevat karismaattinen Mika Pohjonen, tyylikäs esiintyjä Tomi Metsäketo, tangokuningas Kari Hirvonen ja täyteläisen lauluäänen omaava Mikko Mäkeläinen, jotka tulkitsevat kaikille tuttuja kotimaisia, rakastetuimpia tangoja ja viihteellisiä kappaleita.

- ”Tango- ja viihdemusiikki on aina ollut lähellä sydäntäni. On hienoa, että sain kutsun tähän hienoon porukkaan esittämään toivetangojani. "Itämaista rakkautta" ja "Öiset kitarat" ovat tangoja, joita esitin jo yhdeksänkymmenluvun alussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Nämä hienot tangoteokset aion ainakin esittää tulevassa ystävänpäiväkonsertissa", lupaa tangokuningas Mika Pohjonen.

- ”Osallistuin viime ystävänpäivänä Turussa tangokonserttiin ja oli hienoa huomata, miten käsinkosketeltava tunnelma oli. Ilokseni myös minä sain hienot suosionosoitukset esittämistäni tangoista, vaikka minua ei erityisemmin tangolaulajana pidetäkään. Olin heti valmiina tulemaan jälleen mukaan. Katsotaan, miten tällainen operettikuningas tällä kertaa pärjää”, sanoo Tomi Metsäketo.

- ”Olin mukana viime syksynä upealla Tangon Seitsemän Veljestä -konserttikiertueella ja oli mahtavaa olla mukana laulamassa niinkin arvovaltaisessa miesporukassa. Hieno juttu, että pääsen mukaan nyt myös ystävänpäivän tango- ja viihdekonserttiin! Minulla on monta hienoa tangosuosikkia, joista ainakin osan aion esittää omina sooloinani. Useat suosikit ovat kenenkäs muun kuin Olavi Virran tuotantoa”, kertoo tangokuningas Kari Hirvonen.

- ”Olen musiikin osalta melkoisen kaikkiruokainen, mutta täytyy sanoa, että laulajana tangot ovat sieltä vaativimmasta päästä. Tangon kanssa ei leikitä, vaan tangot vaativat laulajaltaan uskottavuutta, mahtipontisuutta ja intohimoa - tulkintaa. Tätä kaikkea - muiden viihteellisten kappaleiden lisäksi - on luvassa suuressa tango- ja viihdekonsertissa tulevana ystävänpäivänä", avaa Mikko Mäkeläinen.

Konsertin säestyksestä vastaa juhlakokoonpanossa soittava Myrskylyhty-orkesteri.

YSTÄVÄNPÄIVÄN TANGO- JA VIIHDEKONSERTTI
· Torstai 14.2.2019
· Verkatehdas, Hämeenlinna
· Konsertti alkaa klo 19

LIPUNMYYNTI
· Liput 36,- (+ palvelu- ja toimitusmaksut)
· Ennakkomyynti: www.ticketmaster.fi

YHTEYSTIEDOT
Konsertin järjestää Polarartistit Oy
Konsertin markkinointi- ja tiedotusvastaava: Lauri Ruotsalo, [email protected], p. 050 536 1016

Muutokset mahdollisia.