: Jayho

Jayho

Bilebändi, joka pistää muille jayhot suuhun!

5-henkinen JAYHO tarjoilee timanttista menoa, savua, energiaa ja hittimusiikkia jokaiseen tilanteeseen ja tilaisuuteen. Teemme työmme vuosien kokemuksella, ja ennen kaikkea rakkaudesta musiikkiin ja haluun viihdyttää. Missiomme on saada jokainen Kuisma tanssilattialle ja myynti hurjaan nousuun. Yökerho, ravintola, laiva, yksityistilaisuus... You name it and we get the party started!!!

JAYHO esittää kaikkien tuntemia hittibiisejä aina Lady Gagasta ja Adelesta Kaija Koohon ja Jenni Vartiaiseen, unohtamatta kuitenkaan 80- sekä 90-luvun klassikoita. Bändimme monipuolisuuden vuoksi taivumme niin yökerhoihin, laivoille kuin hääjuhliin, ja räätälöimmekin ohjelman aina tilaisuuteen sopivaksi ammattitaidolla ja kokemuksella. Soitamme tarvittaessa myös iskelmää ja perinteistä tanssimusiikkia.

Jonna Jauhiainen – laulu. Porukan sytyttäjä ja jengin huudattaja. Energinen liideri, joka vetää jokaisen keikan sata lasissa. Takana 400 keikkaa ja taustalaulua sekä Olli Lindholmin että Jonne Aaronin soololevyillä.

Matti Itäranta – koskettimet. Se, jolla on porukan pisin tukka. Monilahjakkuus ja joka paikan höylä. Soittaa mitä haluaa. Aloittanut keikkailun jo 15-vuotiaana ja soittanut useiden artistien taustabändeissä.

Ilari Heinäaho – kitara. Kuisma, joka tulee keikalle Harley Davidsonilla. Kitaravirtuoosi, joka saa eturivin naiset sekaisin tatskoillaan ja taidokkaalla soitannallaan. Tuttu kansainvälistäkin menestystä niittäneestä rockbändistä Private Line.

Toni Hintikka - basso. Gramex-harava ja alataajuuksien ammattilainen. Tunnetaan parhaiten Technicolour-yhtyeen basistina, mutta hänen soitantaansa voi kuulla myös mm. Robinin ja Jani Wickholmin albumeilla. Puhuu sujuvasti jallua, vihaa katkenneita savukkeita.

Jarkko Lepistö – rummut. Positiivisuuden ilmentymä ja todellinen tsemppipelaaja, joka ottaa biisin kuin biisin haltuun alta aikayksikön. Tyylitajua, monipuolisuutta ja kellontarkkaa taimia. Bändin peruskallio. Takana vuosien soitantaa mm. Dannyn taustalta.

www.jayhoband.fi