Kesä. Me. DBTL. Tulevan kesän DBTL-festivaalien esiintyjät ja uudistukset julkaistu!

Down By The Laituri -kaupunkifestivaali kasvaa ja kehittyy. Kesän 2020 festivaaleilla tullaan korostamaan rentoa yhdessäoloa ja viihtyvyyttä, jota tapahtuman uusi slogan, "Kesä. Me. DBTL." kuvastaakin. Tuomiokirkkotorin kulttuurihistorialliselle alueelle rakentuvat entistäkin laadukkaammat ja korkeatasoisemmat puitteet, joissa paikalle saapuvan yleisön on mahdollista viettää rentoja ja musiikin täyteisiä festivaalipäiviä.HUIPPULAADUKKAAT RAVINTOLAPALVELUT TÄYDELLISTÄVÄT FESTIVAALIKOKEMUKSEN
Tulevana kesänä DBTL-festivaaleilla on tarjolla ennennäkemättömän laadukkaat ravintolapalvelut, kun tapahtuma-alueelle tullaan lanseeraamaan uusi ravintola-alue, ruokatori Piazza. Kyseisellä alueella on julkkiskokki Kari "Kape" Aihisen ravintola Roster Turku, jolla on tarjolla upeita menukokonaisuuksia. Piazzalle tulevat nousemaan myös palkittujen turkulaisravintoloiden Mamin, Karun ja Herkkunuotan pop-up -ravintolat. Bollinger VIP -alue tulee puolestaan palvelemaan festivaalien VIP-asiakkaita, jotka pääsevät herkuttelemaan huippukokkien Antti Vahteran ja Petteri Luodon laatimista antimista.

- "Haluamme tarjota vain parasta! Olemme iloisia, että olemme saaneet näin loistavat kumppanit tarjoamaan festarikävijöille myös ruokaelämyksiä. Tällä ravintola- ja kokkikattauksella voidaan melkein puhua myös DBTL-ruokafestivaaleista.", kuvailee tapahtuman järjestäjä Henri Kulmala.


Antti Vahtera loihtii DBTL 2020 -festivaalien Bollinger Golden VIP -menun. Kuva: Valtteri Hentilä / DBTL

HYVÄN MUSIIKIN JA RUOAN LISÄKSI TARJOLLA MYÖS TAIDETTA
Viime kesänä aloitettu antoisa yhteistyö kuvataiteilija Johanna Oraksen kanssa jatkuu ja tulee saamaan uusia muotoja. Tämän lisäksi festivaalialueella sijaitseva taidegalleria Makasiini Contemporary on mukana uutena yhteistyökumppanina ja DBTL-tapahtuman aikana kyseisessä galleriassa on esillä amerikkalaistaiteilija Cameron Welchin taidetta.

ARTISTIKATTAUS ON ÄÄRIMMÄISEN NIMEKÄS
Tulevan kesän DBTL-festivaalien artistikattaus on monipuolinen ja nimekäs. Jokaisena festaripäivänä esiintymislavalle tulee nousemaan yksi ulkomainen esiintyjä ja yksi melodista metallimusiikkia soittava yhtye. Luvassa on mm. maailmanluokan soul-musiikkia soittava yhtye, kotimaan kovin rap-duo ja maamme suosituimmat rock- ja pop-artistit. Näiden lisäksi Turun Tuomiokirkossa voi jokaisen festivaalipäivän kesäiltana nauttia ainutlaatuisesta konsertista.

DBTL-torstaina 23. heinäkuuta estradille nousevat Apulanta, Kaija Koo, Uriah Heep (UK), Anssi Kela ja Michael Monroe. Perjantaina 24.7. vuoronsa saavat Lauri Tähkä, Kool & The Gang (USA), Battle Beast, Irina, Chisu, Tommi Läntinen ja S.I.G. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 25. heinäkuuta lavalla nähdään JVG, Alphaville (GER), Sonata Arctica, Vesala, Popeda ja Neljä Ruusua. Kirkkokonserteissa nähdään torstaina Pepe Willberg, perjantaina Anna Eriksson ja lauantaina Maria Ylipää.

- "Suosituimmista artisteista on nykyään kova kilpailu eri festivaalien kesken. Olemme saaneet kiinnitettyä tulevan kesän tapahtumaamme kaikki ne suosituimmat esiintyjät, jotka olemme halunneetkin. On hienoa huomata, että huippuluokan artistit haluavat tulla esiintymään tapahtumaamme. Esiintyjäkattaus on todella monipuolinen ja vakuuttava", kertoo DBTL-festivaalien järjestäjä Henri Kulmala.


Suomen suosituin rap-duo JVG saapuu ensimmäistä kertaa DBTL-festivaaleille. Kuva: Teemu Heljo

PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ON ALKANUT - LOPPUVIIKON AJAN TARJOLLA HUIPPUEDULLISET LIPUT
Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Tarjolla on päivälippujen ja kolmen päivän festarilippujen lisäksi kirkkokonserttiliput, Bollinger VIP -lippu ja ruokamenun sisältävät Bollinger Golden VIP -lippu, sekä Roster VIP -lippu. Keskiviikosta sunnuntaihin 15.-19.1. käynnissä on lippukampanja, jonka ajan festariliput ovat myynnissä huippuedulliseen hintaan! Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Lisätiedot:
www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_Festivaali