Viime syksynä suuren suosion saavuttanut Tangon seitsemän veljestä -konserttikiertue tulee myös marraskuussa 2019!

Viime syksynä suuren suosion saavuttanut ainutlaatuinen Tangon Seitsemän Veljestä -konserttikiertue saa jatkoa! Myös tulevan kiertueen konserteissa keskiössä on Tango, niin kotimainen kuin ulkomainenkin. Tangossa on monipuolisuutta, tunnetta, ja intohimoa - siksi tango on ollut ja tulee olemaan suosittu musiikkilaji niin ulkomailla, kuin kotimaassakin.

On sanottu, että iskelmää osaa laulaa kuka tahansa, mutta tangoa pitää osata tulkita. Tänä vuonna mukana on toinen toistaan hienompia tangojen tulkkeja. On nuoruutta, kokemusta, suurta karismaa ja juhlavuoden loistetta! Tulemme jälleen kuulemaan ja kokemaan tangon monipuolisuuden kaikkine iloineen, suruineen, rakastumisineen ja katkerina eroineen. Tänä vuonna konsertin juontaa tangokuningas Marko Maunuksela, joka on mm. tuttu "Paikka auringossa" -radio-ohjelmasta.

Huom! Konserttikiertueella nähdään yhteensä kahdeksan tangon tulkkia, mutta esiintyjät vaihtelevat paikkakunnittain. Jokaisella paikkakunnalla nähdään seitsemän solistia. Tomi Metsäketo, Kari Hirvonen, Tommi Soidinmäki, Mikko Mäkeläinen ja Marko Maunuksela nähdään kaikilla paikkakunnilla, mutta Mika Pohjonen (Hämeenlinna, Pori, Helsinki, Jyväskylä, Turku, Tampere, Kuopio), Markus Allan (Mikkeli, Helsinki, Turku, Tampere, Lahti, Kuopio) ja Pentti Hietanen (Hämeenlinna, Pori, Mikkeli, Jyväskylä) vaihtelevat paikkakunnittain. Huom! Lahden konsertissa nähdään alkuperäistiedoista poiketen Amadeus Lundberg.

TANGON SEITSEMÄN VELJESTÄ -KONSERTTIKIERTUE
· su 10.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
· ma 11.11. Pori, Promenadisali
· ti 12.11. Mikkeli, Mikaeli
· su 17.11. Helsinki, Finlandia-talo
· ma 18.11. Jyväskylä, Paviljonki
· su 24.11. Turku, Konserttitalo
· ma 25.11. Tampere, Tampere-talo
· ti 26.11. Lahti, Sibeliustalo
· ke 27.11. Kuopio, Musiikkikeskus

Konsertit alkavat klo 19.

LIPUNMYYNTI
· Liput 42,- (+ palvelu- ja toimituskulut)
· TICKETMASTER (www.ticketmaster.fi): Hämeenlinna, Pori, Mikkeli
· LIPPUPISTE (www.lippu.fi): Helsinki, Jyväskylä, Turku, Tampere, Lahti, Kuopio

YHTEYSTIEDOT
Konserttikiertueen järjestää Polarartistit Oy.
Konserttikiertueen markkinointi- ja tiedotusvastaava: Lauri Ruotsalo, [email protected], p. 050 536 1016